Allt om GI-metoden

Den kompletta guiden till ett smalare liv

Utgivningsdag: 2008-03-04
Recensionsdag: 2008-03-04

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Ola Lauritzson har med sina böcker och sajten GI Viktkoll blivit en av Sveriges ledande GI-profiler. Nu ger han ut Allt om GI-metoden tillsammans med tre av de övriga experterna på sajten. Resultatet är en bred och heltäckande guide som bygger på deras samlade erfarenheter efter att hittills ha stöttat nära hundra tusen svenskar att gå ner i vikt med hjälp av GI-metoden. Här finns den teoretiska bakgrunden: hur kroppen bryter ner maten, vilket GI olika födoämnen har och vad som händer i kroppen. Och så praktiken: 300 goda och sunda recept på allt från julbordet och bröllopsmenyn till lunchlådan och picknickmaten, råd om kost och träning, hur du gör de bästa valen och undviker GI-värstingarna samt en mängd personliga tips som gör det lättare att lyckas. En fullspäckad inspiratör till ett lättare och mer hälsosamt liv!

- Gå snabbt ner i vikt utan att gå upp igen (om du är överviktig)

- Få mer energi, bli piggare och orka mer

- Ät dig mätt utan att få dåligt samvete eller gå upp i vikt

- Hitta inspiration till nya recept och god mat

- Välj mat som kroppen mår bra av

- Bli av med ditt sockersug

- Minska risken för livsstilsrelaterade sjukdomar

- Hitta vägen till en ny livsstil!

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-03-04 Formgivare: Victoria Bergmark Antal sidor: 320 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100115951 (2008-03-04)

Fler böcker av författaren

Allt om GI-metoden

Den kompletta guiden till ett smalare liv

Utgivningsdag: 2008-03-04
Recensionsdag: 2008-03-04

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Ola Lauritzson har med sina böcker och sajten GI Viktkoll blivit en av Sveriges ledande GI-profiler. Nu ger han ut Allt om GI-metoden tillsammans med tre av de övriga experterna på sajten. Resultatet är en bred och heltäckande guide som bygger på deras samlade erfarenheter efter att hittills ha stöttat nära hundra tusen svenskar att gå ner i vikt med hjälp av GI-metoden. Här finns den teoretiska bakgrunden: hur kroppen bryter ner maten, vilket GI olika födoämnen har och vad som händer i kroppen. Och så praktiken: 300 goda och sunda recept på allt från julbordet och bröllopsmenyn till lunchlådan och picknickmaten, råd om kost och träning, hur du gör de bästa valen och undviker GI-värstingarna samt en mängd personliga tips som gör det lättare att lyckas. En fullspäckad inspiratör till ett lättare och mer hälsosamt liv!

- Gå snabbt ner i vikt utan att gå upp igen (om du är överviktig)

- Få mer energi, bli piggare och orka mer

- Ät dig mätt utan att få dåligt samvete eller gå upp i vikt

- Hitta inspiration till nya recept och god mat

- Välj mat som kroppen mår bra av

- Bli av med ditt sockersug

- Minska risken för livsstilsrelaterade sjukdomar

- Hitta vägen till en ny livsstil!

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Ladda ner foton av författaren

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-03-04 Formgivare: Victoria Bergmark Antal sidor: 320 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789100115951 (2008-03-04)

Fler böcker av författaren