Vinterns söta

Köp boken

Utgivningsdag: 2014-10-07
Recensionsdag: 2014-10-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? I Vinterns söta, med aptitretande bilder tagna av Roland Persson, har systrarna Eisenman sammanställt sina allra bästa och mest frestande recept på läckerheter som smakar bra när man helst sitter inne, umgås med familj och vänner och har det skönt i stugvärmen. Här finns över 130 recept på allt från anistryffel till änglakola: mjuka kakor, småkakor, tårtor, puddingar, pajer, desserter, tryffel, kola, knäck och annat godis samt drycker.

Julens klassiska kryddor återfinns i många recept men ibland i lite annorlunda sammansättningar, exempelvis pepparkakskola, saffransdrömmar, glöggbakade päron, ingefärs- och limetårta, kardemummatryffel, pepparkaksmuffins, mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas, kardemummakryddade pistagenötter och marängtorn med choklad och lingon.

Flera spännande och stimulerande drycker – förutom klassisk glögg och mumma – kan man välja mellan: granatäppelte med mynta, varm choklad med chili och varm vanilj- och äppelcider.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Mått: 195 x 220 x 13 mm Vikt: 425 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789137130859 (2007-10-10); Danskt band, 9789174244687 (2014-10-07)

Fler böcker av författaren

Vinterns söta

Köp boken

Utgivningsdag: 2014-10-07
Recensionsdag: 2014-10-21

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? I Vinterns söta, med aptitretande bilder tagna av Roland Persson, har systrarna Eisenman sammanställt sina allra bästa och mest frestande recept på läckerheter som smakar bra när man helst sitter inne, umgås med familj och vänner och har det skönt i stugvärmen. Här finns över 130 recept på allt från anistryffel till änglakola: mjuka kakor, småkakor, tårtor, puddingar, pajer, desserter, tryffel, kola, knäck och annat godis samt drycker.

Julens klassiska kryddor återfinns i många recept men ibland i lite annorlunda sammansättningar, exempelvis pepparkakskola, saffransdrömmar, glöggbakade päron, ingefärs- och limetårta, kardemummatryffel, pepparkaksmuffins, mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas, kardemummakryddade pistagenötter och marängtorn med choklad och lingon.

Flera spännande och stimulerande drycker – förutom klassisk glögg och mumma – kan man välja mellan: granatäppelte med mynta, varm choklad med chili och varm vanilj- och äppelcider.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-21 Genre: Livsstil, hobby och fritid Thema-kod: Mat och dryck Mått: 195 x 220 x 13 mm Vikt: 425 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789137130859 (2007-10-10); Danskt band, 9789174244687 (2014-10-07)

Fler böcker av författaren