Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Asiatiska smaker

  • Finns i butik senast 2015-01-27
  • ISBN: 9789174244625
  • Genre: Kokböcker
Asiatisk matlagning blir enkelt och gott med mästerkocken Jennie Walldén

Asiatisk mat är lätt att älska! Låt Jennie Walldén guida dig in i sitt asiatiska kök och visa hur enkelt det är att laga asiatiskt och hur fantastiskt gott det blir.

Gul lök, kyckling, vitkål, fläsk och morot är helt vanliga råvaror i det svenska köket, men de är också viktiga ingredienser i många asiatiska rätter. Med hjälp av asiatiska smaksättare smakar den vanliga vitkålen Japan, fläsket Korea och moroten Kina. Enkelt, snabbt och gott.

För att få fram smakerna har Jennie Walldén valt ut några spännande asiatiska smaksättare som exempelvis misopasta, gochujang och fisksås. Målet är att smaksättarna inte bara ska användas en gång, utan de ska gå åt! Därför är recepten utvalda så att det i varje recept finns minst en av de utvalda smaksättarna.

Rätterna är anpassade för det svenska köket, men med den asiatiska fräschören och hettan. Lär dig att göra kimchi, makrill teriyaki, tom ka ga och misobakad pulled pork. Här finns både vegetariska rätter, fisk- och skaldjursrätter, olika sorters soppor, kyckling och kött. Gör din vardag mer spännande och mer smakrik med asiatiska smaker på svenska råvaror.

Recensionsdatum 2015-01-27

27 mars 2015

Mästerkocken Jennie Walldén öppnar krog i Malmö
Jennie Walldén, aktuell med boken "Asiatiska smaker" och vinnare av Sveriges Mästerkock 2013...
Läs mer
Visar 1 av 1

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Jennie Walldén
  • Recensionsdatum:

    2015-01-27
  • ISBN:

    9789174244625
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2015
  • Bredd:

    201 mm
  • Höjd:

    247 mm
  • Djup:

    19 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,707 kg
  • Fotograf:

    Magnus Skoglöf
  • Formgivare:

    Eva Lindeberg Design
Författaren
Jennie Walldén

Foto: Magnus Skoglöf

Jennie Walldén

Jennie Walldén, är tvåbarnsmamma och som många andra jonglerar hon familj, jobb, vardagspussel och så klart matlagning var dag. Hon stod i köket redan som barn i Korea och när hon som sexåring kom till Sverige tog hon med sig sina matminnen hit. År 2013 vann hon Sveriges mästerkock och arbetar sedan dess på heltid som frilansande matkreatör på TV, i tidningar och på event.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm