Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Från grunden med systrarna Eisenman

Författarbilder

251123 251121 251119 251125 251133 251127 251129 251131

Kokbok i Nobelklass! Fanns det ett Nobelpris för kokböcker, så borde Från grunden vara den självklara pristagaren. Eva Åström, Expressen Söndag

Från grunden med systrarna Eisenman

Allt ifrån marmelad och ketchup till kimchi och mozzarella.
  • Finns i butik senast 2017-04-24
  • ISBN: 9789174245004
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Marie Jungsand

Längtar du efter att fylla kylen och skafferiet med vackra burkar med inlagda grönsaker, kryddblandningar, såser och mycket mer? Många av våra vanligaste matvaror kan du faktiskt göra själv. Vad sägs till exempel om hemgjord mascarpone eller egen tacokrydda?

I systrarna Eisenmans nya stora kokbok får du cirka 500 recept på alltifrån grönsaksinläggningar och kryddblandningar till chutney, ketchup, surdegsbröd, såser, fonder, yoghurt, nötsmör, ostar, korvar, flingor, snacks, glass och mycket mer. Och allt finns dessutom i många olika varianter.

Många av recepten är enkla och går snabbt att göra, andra tar lite mer tid och kräver en större arbetsinsats. Och vill du ha en riktig utmaning, kanske göra din egen cheddarost till jul eller din egen lufttorkad skinka till charktallriken, hittar du även dessa recept i boken.

Att laga mat från grunden innebär också hälsovinster eftersom du slipper alla onödiga tillsatser som finns i många hel- och halvfabrikat – dessutom skonar du vår miljö. Ytterligare ett plus är att det du har lagat själv ofta blir både billigare och godare än det du köper färdigt i butiken.


Recensionsdatum 2017-04-24
Mer om...
  • Författare

    Flera författare
  • Recensionsdatum:

    2017-04-24
  • ISBN:

    9789174245004
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2017
  • Mediakontakt:

    Marie Jungsand
  • Bredd:

    203 mm
  • Höjd:

    266 mm
  • Djup:

    36 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    1,422 kg
  • Fotograf:

    Helén Pe
  • Formgivare:

    Peter Alenäs
Författaren
Lisa Eisenman Frisk

Foto: Helen Pé

Lisa Eisenman Frisk

Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har arbetat med mat i många år.De har skrivit flera storsäljande kokböcker: Till bords, Två systrars söta, Soppor, bröd & röror, Vinterns söta och Sommarens söta . I Från grunden har de samlat sitt stora kunnande och genuina matintresse.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Monica Eisenman

Foto: Helen Pé

Monica Eisenman

Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har arbetat med mat i många år.De har skrivit flera storsäljande kokböcker: Till bords, Två systrars söta, Soppor, bröd & röror, Vinterns söta och Sommarens söta . I Från grunden har de samlat sitt stora kunnande och genuina matintresse.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm