Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Hela helgen med mat och vin

Författarbilder

260217 260218

Hela helgen med mat och vin

  • Finns i butik senast 2015-09-22
  • ISBN: 9789174245035
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Sofia Heurlin

Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?
Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!

När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.

Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.

Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.

Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.
Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.

Recensionsdatum 2015-09-22

5 februari 2016

Recept på mini-saffranssemla och chiasemla
Det är semmeltider och för dig som vill testa att baka din egen semla hittar du här recept p...
Läs mer

28 december 2015

Nyårsmeny
Här kommer förslag på en härlig nyårsmeny från Håkan Larsson!
Läs mer

25 november 2015

Möt våra författare i julhandeln
Träffa våra författare i julhandeln och få dina böcker signerade. 
Läs mer
Visar 2 av 3

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Håkan Larsson
  • Recensionsdatum:

    2015-09-22
  • ISBN:

    9789174245035
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2015
  • Mediakontakt:

    Sofia Heurlin
  • Bredd:

    201 mm
  • Höjd:

    297 mm
  • Djup:

    17 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,965 kg
  • Fotograf:

    Håkan Larsson
Författaren
Håkan Larsson

Foto: Claes Löfgren

Håkan Larsson

Håkan Larsson är en av landets mest uppskattade vin- och matskribenter. Han är vinredaktör för Allt om Vin , och pratar mat och vin på fredagarna i SVT-s Gomorron Sverige . Håkan Larssons Hela helgen är hans tolfte bok, efter succéer som  Fredagkväll , Sommarkväll och Lördagkväll med mat och vin . Senast utkom Håkan Larssons Guide till Vinets Värld i februari 2015.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm