Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Jamies matrevolution

  • Finns i butik senast 2009-04-21
  • ISBN: 9789174240153
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Bonnierförlagen Press

Välkommen till min matrevolution!

Den här boken är inspirerad av alla dem som inte tror att de kan laga mat – och att det är omöjligt att lära sig. Jag ser förstås rött när jag hör sådant för jag tror att alla kan lära sig att laga vanlig enkel mat. Dessutom är det något som alla borde lära sig för sin egen, sin familjs och sina vänners skull.
   Jag skrev den här boken för att du (eller den du köper boken till) lätt ska kunna lära dig att laga mat. Här har jag samlat massor av rätter som de flesta gillar och gjort min egen enkla version av dem, och med hjälp av tydliga instruktioner och bilder som illustrerar alla steg hoppas jag att matlagningens härliga värld ska öppna sig även för dig.
   Oavsett om du är en motvillig nybörjare eller en erfaren hemmakock som bara gillar det enkla – låt mig och den här boken hjälpa dig att laga riktigt smaskiga måltider som gör succé i alla sällskap. Det är bara att sätta igång!

Jamie Oliver




Efter att ha arbetat för att kvaliteten på den brittiska skolmaten skulle bli bättre arbetar Jamie nu för att förbättra dina matlagningskunskaper. Och inte bara dina. Tanken bakom boken är att alla som lagar något ur den också ska sprida kunskapen, gärna genom att laga mat tillsammans med familjen eller vännerna. Förhoppningsvis sprider sig intresset för matlagning i bekantskapskretsen och utgör på så sätt början av Jamies matrevolution.


Recensionsdatum 2009-04-21
Mer om...
  • Originaltitel:

    Jamie’s Ministry of Food
  • Författare

    Jamie Oliver
  • Recensionsdatum:

    2009-04-21
  • ISBN:

    9789174240153
  • Genre:

    Kokböcker
  • Översättare:

    Johan Nilsson
  • Utgivningsår:

    2009
  • Mediakontakt:

    Bonnierförlagen Press
  • Bredd:

    199 mm
  • Höjd:

    254 mm
  • Djup:

    28 mm
  • Antal sidor:

    360
  • Vikt:

    1,372 kg
Författaren
Jamie Oliver

Foto: Paul Stuart

Jamie Oliver

Jamie Oliver har blivit Jamie med hela svenska folket efter sina populära tv-program och böcker. Jamie började laga mat vid åtta års ålder hemma i föräldrarnas pub i Essex. Han utbildade sig till kock vid Westminster College och har sedan dess arbetat på bland annat berömda Neal Street Restaurant och River Café i London.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm