Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Kola, fudge, knäck och bräck

Författarbilder

239023
"Varning för att de vackra bilderna och receptens spännande smakkombinationer kan göra dig svårt sugen på att sätta i gång i köket direkt, så det kan vara bra att ha en del basvaror hemma innan du börjar läsa boken!" Veronica Nordenberg Olsson, Arvika Nyheter

Kola, fudge, knäck och bräck

  • Finns i butik senast 2015-10-27
  • ISBN: 9789174245226
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Marie Jungsand

När Sara Aasum Hultberg, Årets konditor 2014, delar med sig av sina bästa recept på godis så blir det både moderna läckerheter och klassiker med smör, grädde, socker, choklad, nötter, och bär. Det mesta är enkelt att laga hemma och allt är förstås gott!
Gräddkolan får karaktär av brynt smör, lakritskolan ges extra sting av lime och havssalt. Den franska nougaten fylls med marconamandel, hassel- och pistagenötter, chokladtryffeln med apelsin och vanilj eller messmör och rostad mandel. Ljusa och mörka chokladbräck lyfter av macadamianötter och jordnötter, det vita bräcket av jordgubbar och citron. Och gillar du daim och snickers så gör du Saras motsvarigheter: toffee bark och knickers – äkta vara till hundra procent.
Välj någon av såserna i boken att ringla över glassen, exempelvis en len kolafudgesås eller en sötsyrlig citruskaramellsås.
Till julens godis kan du välja mellan knäck i olika smaker och former och flera sorters fudge. Lika tacksamt att ha hemma som att ge bort i present inslagna i cellofan.
Sara delar också med sig av konditorns alla hemligheter i form av diverse tekniker och metoder och tipsar om redskapen du behöver för att lyckas.

Recensionsdatum 2015-10-27

4 december 2015

Härligaste julgodisrecepten!
Sara Aasum Hultberg delar med sig av julens bästa recept på kola, fudge och annat gott att...
Läs mer

25 november 2015

Möt våra författare i julhandeln
Träffa våra författare i julhandeln och få dina böcker signerade. 
Läs mer
Visar 2 av 2

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Sara Aasum Hultberg
  • Recensionsdatum:

    2015-10-27
  • ISBN:

    9789174245226
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2015
  • Mediakontakt:

    Marie Jungsand
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    230 mm
  • Djup:

    17 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,536 kg
  • Fotograf:

    Helén Pe
  • Formgivare:

    Jonna Olsson
Författaren
Sara Aasum Hultberg

Foto: Helén Pe

Sara Aasum Hultberg

Sara Aasum Hultberg blev Årets konditor 2014 vid SM för professionella konditorer. År 2015 började hon arbeta på Nordiska Kompaniet (NK) i Stockholm med deras storsatsning på mat. Sara gör också reportage för olika tidningar, bland annat Tidningen Baka, Lantliv, Lantliv mat och vin samt Allt om mat.

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm