Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Middag på 30 minuter

  • Finns i butik senast 2016-10-11
  • ISBN: 9789174246254
  • Genre: Kokböcker
Laga hela middagen på en halvtimme blankt tillsammans med Jamie Oliver

På trettio minuter blankt står middagen serverad. Inte bara en huvudrätt, utan förrätt, sidorätt, efterrätt, måltidsdryck. Det som passar ihop, helt enkelt!

Det ska inte ta längre tid att laga en god, välbalanserad måltid än vad det vanligtvis brukar ta att laga bara en rätt. På en halvtimme ska du få ihop något gott till hela familjen. Jamies trettiominutersmat innehåller inte mindre än 50 recept. Du får lära dig alla smarta knep Jamie har för att snabbt få maten klar. Det handlar om allt ifrån koncentrationsförmåga och hur man lägger upp arbetet till vilka praktiska handlag du måste känna till för att kunna spara viktig tid i köket.

Varje recept är en hel meny. God mat som passar perfekt ihop. Upplägget i boken är lätt att följa och Jamie lovar att det inte tar mer än trettio minuter från det att du tänder ljuset i köket tills att middagen står på bordet. Vissa moment kan du gå in på internet och se hur de ska göras [instruktionsfilmerna är ej översatta till svenska]. Många måltider går att få helt vegetariska för den som vill. Och Jamie lägger som bekant alltid stor vikt vid råvaror och miljövänlighet. Så kort kan man säga att de här trettio minuterna går ovanligt långt utöver vad som är normalt i ett genomsnittligt svenskt hushåll en vanlig onsdagskväll.

Recensionsdatum 2016-10-11
Mer om...
  • Originaltitel:

    Jamie's 30 minute meals
  • Författare

    Jamie Oliver
  • Recensionsdatum:

    2016-10-11
  • ISBN:

    9789174246254
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2016
  • Bredd:

    188 mm
  • Höjd:

    245 mm
  • Djup:

    21 mm
  • Antal sidor:

    288
  • Vikt:

    0,935 kg
  • Omslagsformgivare:

    Désirée Molinder
Författaren
Jamie Oliver

Foto: Paul Stuart

Jamie Oliver

Jamie Oliver lärde sig att laga mat på föräldrarnas pub. I dag är han en av världens mest kända matpersonligheter. Förutom att göra fantastiska kokböcker och teveprogram, ger han ut sin egen mattidskrift, driver framgångsrika restauranger och verkar för förbättrad mathållning för alla människor.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm