Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Safta och sylta

Författarbilder

269328

Safta och sylta

  • Finns i butik senast 2016-06-21
  • ISBN: 9789174245738
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Marie Jungsand
Köp

Äntligen är den här! Den enda boken du behöver för att kunna omvandla skogens och trädgårdens alla bär och frukter till läskande saft och smakrik sylt.

Fyll din korg med skogens och trädgårdens bär och frukter och sätt igång och safta, sylta och koka marmelad.

I Safta och sylta hittar du drygt 90 klassiska recept för alla våra vanligaste bär och frukter. Såväl skogens och trädgårdens bär, som äpplen och päron, citrusfrukter, stenfrukter och många fler. Vad sägs om jordgubbssaft, kyld rabarbersoppa och fläderblomsmarmelad? Blåbärssylt, hallonmarmelad, rårörda smultron och lingondricka? Eller kanske havtornssylt, päronchutney och peach melba?

Många recept kommer också med tips på hur du ger det klassiska en smaktwist. Tillsätt en krydda, ett annat bär eller lägg in i en vin- eller sockerlag.

Häll upp din sylt, saft och marmelad i en fin burk eller flaska, sätt på ett vackert band och en etikett och vips har du något gott att ge bort. Bokens vackra bilder ger dig inspiration till din perfekta present.

Safta och sylta ger dig också alla tips du behöver för att fixa beredningen, konserveringen, förvaringen och infrysningen. Och påminner dig om att skumma väl.

Recensionsdatum 2016-06-21
Mer om...
  • Författare

    Malin Landqvist
  • Recensionsdatum:

    2016-06-21
  • ISBN:

    9789174245738
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2016
  • Mediakontakt:

    Marie Jungsand
  • Bredd:

    178 mm
  • Höjd:

    247 mm
  • Djup:

    14 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,425 kg
  • Fotograf:

    Lina Eriksson
  • Formgivare:

    Jenny Gemzell
Författaren
Malin Landqvist

Foto: Per Ranung

Malin Landqvist

Malin Landqvist har gett ut ett flertal böcker, bland annat succéserien En god jul , En god sommar och En god höst , samt den prisbelönta Svenska kakor och desserter . Hon medverkar i landets största mattidningar och är tidningen Amelias fasta matskribent. Detta varvar hon med receptuppdrag för Arla och som matstylist. Malin Landqvist är även utbildad sommelier.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm