Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Systrarna Eisenmans mingelmat

Författarbilder

251123 251121 251119 251125 251133 251127 251129 251131

"Det finns bara ett sätt att beskriva den här boken: mingelrätternas bibel. Den underbara duon systrarna Eisenman har skapat en komplett och fantastisk festbok ... Varje sida är proppfylld med åh-så-gott-jag-tror-jag-dör-recept. Ett måste!" Elle mat & vin

"Systrarna Eisenmans mingelmat är ett sällan skådat praktverk. En mäktig bibel i mingelmatens tecken. Välgjort, läckert, genomarbetat och utsökt illustrerat av fotograf Roland Persson." Nya Wermlands-Tidningen

Systrarna Eisenmans mingelmat

565 snittar, snacks & smårätter
  • Finns i butik senast 2017-10-24
  • ISBN: 9789174247268
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Bonnierförlagen Press
Vald till Årets bästa kokbok av Årets Svenska Måltidslitteratur!

Låt systrarna Eisenman hjälpa dig med mingelpartyt! Deras oslagbara mingelmatsbibel innehåller 565 recept på snacks, snittar och smårätter. Förutom smaker från Norden och Medelhavet via USA och Mexico till Asien, hittar du recepten du behöver när du vill bjuda fastrarna på afternoon tea, grannarna på brunch och tjejkompisarna på smarriga desserter. Dessutom stilfulla drinkar och snacks till cocktailpartyt.

Här finns allt för både små och stora fester! Lite enklare pizzor eller pajer i miniformat eller lyxiga amuse bouche med pilgrimsmusslor eller ostron med tillbehör? Välj bland kanapéer, volauventer, crostinis, smörrebröd, terriner, plättar, filodegsknyten, kex, röror och mycket mycket mer. Allt serverat i glas, på sked, på spett eller som små munsbitar för ett riktigt lyckat mingelparty.

Boken ger också praktiska tips och råd som gör det lätt att ordna fest, exempelvis hur mycket som går åt beroende både på antalet gäster och på hur länge festen pågår, hur olika tilltugg kombineras på bästa sätt och hur du får till alla de där vackra snittarna på bilderna. För allt som det finns ett recept till finns på bild – snyggt fotograferat av Roland Persson.

16 fullmatade kapitel med recept:
Moderna klassiker - Pajer & plättar - Soppor, sallader & spett - Amuse bouche - Fisk & skaldjur - Norden - Tapas & meze - USA & Mexico - Asien - Italien & Frankrike - Ostbricka - Bröd & röror - Afternoon tea & brunch - Snabba snittar - Drinkar & snacks - Desserter

Vid Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 fick boken pris som Årets bästa kokbok. Den vann också i kategorierna Ceremoniella måltider och Folkets röst på bokmässan i Göteborg.

Recensionsdatum 2017-10-24
Mer om...
  • Författare

    Flera författare
  • Recensionsdatum:

    2017-10-24
  • ISBN:

    9789174247268
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2017
  • Mediakontakt:

    Bonnierförlagen Press
  • Bredd:

    203 mm
  • Höjd:

    267 mm
  • Djup:

    32 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    1,354 kg
  • Fotograf:

    Roland Persson
Författaren
Monica Eisenman

Foto: Helen Pé

Monica Eisenman

Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har skrivit flera kokböcker tillsammans: Två systrars söta , Soppor, bröd & röror , Vinterns söta, Sommarens söta och Systrarna Eisenmans mingelmat . Dessutom har Monica ensam skrivit och formgett Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter . I flera år drev de The Cookbook Café, en kombinerad kokbokhandel och lunchrestaurang. De är DI Weekends matskribenter, är flitiga gäster på teve och efterfrågade som både stylister och receptmakare i många tidningar.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Lisa Eisenman Frisk

Foto: Helen Pé

Lisa Eisenman Frisk

Lisa Eisenman Frisk och Monica Eisenman har skrivit flera kokböcker tillsammans: Två systrars söta , Soppor, bröd & röror , Vinterns söta, Sommarens söta och Systrarna Eisenmans mingelmat . Dessutom har Monica ensam skrivit och formgett Monica Eisenmans asiatiska nudlar och smårätter . I flera år drev de The Cookbook Café, en kombinerad kokbokhandel och lunchrestaurang. De är DI Weekends matskribenter, är flitiga gäster på teve och efterfrågade som både stylister och receptmakare i många tidningar.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm