Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Lakrits

godis, bakverk, desserter, mat & dryck
  • Finns i butik senast 2013-03-05
  • ISBN: 9789174242515
  • Genre: Mat och dryck
  • Mediakontakt: Charlotta Larsson
Sött, salt och allt däremellan!


Unik bok om lakrits!

Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.

Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också!

Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.


Charlotta Larsson
Mer om...
  • Författare

    Elisabeth Johansson
  • Recensionsdatum:

    2013-03-05
  • ISBN:

    9789174242515
  • Genre:

    Mat och dryck
  • Utgivningsår:

    2013
  • Mediakontakt:

    Charlotta Larsson
  • Bredd:

    201 mm
  • Höjd:

    232 mm
  • Djup:

    18 mm
  • Antal sidor:

    144
  • Vikt:

    0.634
  • Fotograf:

    Helén Pe
  • Formgivare:

    Eva-Jo Hancock
Författaren
Elisabeth Johansson

Foto: Susanna Blåvarg

Elisabeth Johansson

Lakritsdrottningen Elisabeth Johansson är en internationellt erkänd konditor och kock. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad .

Läs mer om författaren

Fler böcker från författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm