Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Middag på 15 minuter

Författarbilder

208001

Middag på 15 minuter

  • Finns i butik senast 2013-03-05
  • ISBN: 9789174243307
  • Genre: Mat och dryck
  • Mediakontakt: Charlotta Larsson
Vardagsmat chockerande snabbt!


I linje med tv-serien Middag på 15 minuter ger Jamie Oliver här sina recept på middagar som inte tar mer än en kvart att åstadkomma. Med lite planering, smarta råvaror och ett välfyllt skafferi är det faktiskt möjligt att varje dag servera god, nyttig och läcker mat, till hela familjen, och det snabbt!



Den här boken är helt ägnad åt det Jamie Olivers läsare frågar mest efter, riktigt snabb, grymt god, näringsrik vardagsmat. Inspirationen har han hämtat från hela världen, och recepten är en blandning av smakerna som vi alla älskar, allt från klassiskt grillad kyckling, kött och pasta, till asiatiskt snabbmat och otroliga sallader med en Jamietwist.



Recepten är testade gång efter gång för att säkert funka och hålla vad de lovar – god och nyttig mat, snabbt. Den här boken kommer hjälpa dig att få snurr på vardagsmatsrutinen och utrusta dig med knepen och inspirationen för att ha kul i köket och få till bra mat, varje dag!



I slutet av boken finns ett avsnitt om näringsriktig mat och hälsa, där även varje rätt i boken är presenterad med sammansättning och kaloriinnehåll.


Charlotta Larsson

16 april 2013

Jamie Oliver i Nyhetsmorgon
Se Jamie Oliver i Nyhetsmorgon där han berättar om maten, dyslexin och gubbröran.
Läs mer
Visar 1 av 1

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Jamie Oliver
  • Recensionsdatum:

    2013-03-05
  • ISBN:

    9789174243307
  • Genre:

    Mat och dryck
  • Översättare:

    Gudrun Samuelsson
  • Utgivningsår:

    2013
  • Mediakontakt:

    Charlotta Larsson
  • Bredd:

    200 mm
  • Höjd:

    255 mm
  • Djup:

    27 mm
  • Antal sidor:

    288
  • Vikt:

    1.173
Författaren
Jamie Oliver

Foto: David Loftus

Jamie Oliver

Jamie Oliver lärde sig att laga mat på föräldrarnas pub. I dag är han en av världens mest kända matpersonligheter. Förutom att göra fantastiska kokböcker och teveprogram, ger han ut sin egen mattidskrift, driver framgångsrika restauranger och verkar för förbättrad mathållning för alla människor.

Läs mer om författaren

Fler böcker från författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm