Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Raw fika - fritt från gluten, mjölk och vitt socker

Pressbilder ur boken

241803 241804 241805 241806 241807 241808 241809 241810 241811 241812

Författarbilder

240815 240816 240814 240815

Raw fika - fritt från gluten, mjölk och vitt socker

Fika 2.0!

Ta en fika och gör en insats för din hälsa. Rawfood är gott, vackert och ger dig energi. Den här boken är fylld av godsaker som är bra för hälsan, utan gluten, mjölk och vitt socker. Recepten bygger på nordiska smaker såsom lakrits, jordgubb och gran – men naturligtvis har även den älskade chokladen sin plats.

Här finns över 40 recept på allt från kanelbulletårta, chokladtryffel och lakritsrutor till spännande grönsaksbrownies och skogsgrön myntatårta. Dessutom är de allra flesta recepten både enkla och snabba att göra. Inga krångliga ingredienser, bara massa välgörande härligheter.

Så se fram emot många långa fikastunder med bästa vännen, dina barn eller varför inte nästa date – det här är fikabrödet som gör dig hälsosammare, snyggare och mer energifylld. Låt oss skapa en ny fikatrend!

Recensionsdatum 2016-01-11

5 februari 2016

Recept på mini-saffranssemla och chiasemla
Fettisdagen 9 februari
Läs mer

11 januari 2016

Prova recept ur Raw Fika
"Med sin bok Raw fika hoppas de kunna inspirera till att experimentera mer i köket."
Läs mer
Visar 2 av 2

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Flera författare
  • Recensionsdatum:

    2016-01-11
  • ISBN:

    9789174245271
  • Genre:

    Mat och dryck
  • Utgivningsår:

    2015
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    230 mm
  • Djup:

    18 mm
  • Antal sidor:

    128
  • Vikt:

    0.559 kg
  • Fotograf:

    Ulrika Ekblom
Författaren
Marina Asplund

Foto: Ulrika Ekblom

Marina Asplund

Marina Asplund är utbildad inom rawfood men det är genom att äta, testa, inspireras, och diskutera hon lärt sig mest. Hon har tidigare jobbat inom restaurang, drivit café samt jobbat som privat raw-kock, kursledare och inspiratör. Maria Carlsson är yogalärare, rawfood-inspiratör samt workshopledare inom hälsa och välbefinnande. Tillsammans har Maria och Marina startat cafét STHLM RAW.  

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Maria Carlsson

Foto: Ulrika Ekblom

Maria Carlsson

Marina Asplund är utbildad inom rawfood men det är genom att äta, testa, inspireras, och diskutera hon lärt sig mest. Hon har tidigare jobbat inom restaurang, drivit café samt jobbat som privat raw-kock, kursledare och inspiratör. Maria Carlsson är yogalärare, rawfood-inspiratör samt workshopledare inom hälsa och välbefinnande. Tillsammans har Maria och Marina startat cafét STHLM RAW.  

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm