Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Till grillat

Såser, marinader, sallader och lite sött
  • Finns i butik senast 2011-05-10
  • ISBN: 9789174241600
  • Genre: Mat och dryck
Gilla grilla med de nya, heta tillbehören

Från fördrink till dessert dags att låta tillbehören spela huvudrollen!

Äntligen har våren kommit. Solen värmer, gräset är grönt och himlen blå. Allt känns liksom möjligt och lätt. Fram med grillen och på med ... på med ... samma gamla trötta marinerade fläskkarré.

Gott? Jovisst, men det saknas det där lilla extra, det där nya med smaker som kan lyfta allt som ligger på grillen till nya höjder. För när det kommer till grillning är tillbehören minst lika viktiga som vad vi faktiskt lägger på grillen. Inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite ingredienser.

Men att bjuda på grillmiddag kan också upplevas som stressigt. Hur ska man tajma allt, så att glöden blir perfekt och tillbehören färdiga samtidigt med det grillade? Och efterrätten, då?

Återigen – inga problem. Allt som behövs är Till grillat och lite planering. Som att ha färdiga tilltugg redo för att stilla den värsta hungern. Såser som är förberedda, kyckling som är marinerad. Salladen som väntar i kylen och potatisen som du blixtsnabbt svänger ihop utan att ens behöva tänka. Och sist men inte minst – sorbeten som står färdig och väntar i frysen. Med andra ord maträtter som nästan sköter sig själva, så att du kan ägna dig åt viktigare saker. Som att umgås med gästerna, övervaka glöden och smutta på en blåbärsmojito.

Här finns inspirationen, recepten och råden du behöver för oförglömliga grillkvällar. Kvällar som du kommer att minnas långt in i höstens rusk och vinterns kyla.

20 december 2012

Bonnier Fakta bakom internationella framgångar
Svenska deckare i all ära, men nu är det kokboksförfattarnas och livsstilsskribenternas tur...
Läs mer
Visar 1 av 1

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Lisa Lemke
  • Recensionsdatum:

    2011-05-10
  • ISBN:

    9789174241600
  • Genre:

    Mat och dryck
  • Utgivningsår:

    2011
  • Bredd:

    201 mm
  • Höjd:

    268 mm
  • Djup:

    17 mm
  • Antal sidor:

    128
  • Vikt:

    0.677
  • Fotograf:

    Åsa Dahlgren
Författaren
Lisa Lemke

Foto: ©Magnus Carlsson

Lisa Lemke

LISA LEMKE är frilansande matkreatör. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat i olika medier. Att laga mat i säsong, och helst på närproducerade råvaror, är en stark drivkraft och tillsammans med inspiration från hennes många resor världen över skapar hon recept utifrån en enkel matfilosofi; matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet.

Läs mer om författaren

Fler böcker från författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm