Kristofer Franzén

KRISTOFER FRANZÉN har ett matintresse som väcktes tidigt och det har utvecklats parallellt med ett yrkesliv som datavetenskaplig forskare. Han har jagat den bästa kaprisen på Pantelleria, sökt den finaste pepparn i Kerala och odlat tomater för att kunna göra den godaste tomatsåsen till pastan, men till slut har han upptäckt att korv är vägen till lycka. Genom sin blogg matochpolitik.blogspot.com har han lärt känna andra matentusiaster och matskribenter och efter hand som han lärt sig mer om korvtillverkning, bland annat genom Eldrimners kurser, har han skrivit ner sina erfarenheter. I dag har han en gård där han föder upp grisar och höns och planerar för egen charkproduktion och en gårdsbutik.

Utgivning

Kristofer Franzén

KRISTOFER FRANZÉN har ett matintresse som väcktes tidigt och det har utvecklats parallellt med ett yrkesliv som datavetenskaplig forskare. Han har jagat den bästa kaprisen på Pantelleria, sökt den finaste pepparn i Kerala och odlat tomater för att kunna göra den godaste tomatsåsen till pastan, men till slut har han upptäckt att korv är vägen till lycka. Genom sin blogg matochpolitik.blogspot.com har han lärt känna andra matentusiaster och matskribenter och efter hand som han lärt sig mer om korvtillverkning, bland annat genom Eldrimners kurser, har han skrivit ner sina erfarenheter. I dag har han en gård där han föder upp grisar och höns och planerar för egen charkproduktion och en gårdsbutik.

Utgivning