Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Andra Långkok

Författarbilder

271866 271867 275139 271868 275140

Andra Långkok

  • Finns i butik senast 2018-09-18
  • ISBN: 9789174247473
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Hanna Lundkvist
Köp



För tio år sedan kom kultboken Långkok ut för första gången – med grytor, stekar och annat som lagas i lugn och ro på spisen eller i ugnen. Nu kommer äntligen den efterlängtade uppföljaren, Andra långkok, där Jens Linder fortsätter sin långsamma utveckling av långsamma rätter. Även den här boken innehåller god husmanskost från Sverige och resten av världen och till många av rätterna har inspirationen kommit från hans egna resor.

Tänk så mycket mer imponerande det är att förvandla en från början seg oxstek, en höna eller grova rotfrukter till fantastiska måltider, än att använda dyra och exklusiva primörer och råvaror i sin matlagning. Ett långkok sprider inte bara ljuvliga dofter i hemmet medan det puttrar på spisen eller i ugnen, det sköter sig också helt själv. Kan det bli bekvämare än så?

Till långkoken behövs det ibland något gott tillbehör för att måltiden ska bli komplett och sådana hittar du förstås också i boken. Några exempel på tillbehör är klassikern hasselbackspotatis, frasiga pommes frites och bästa grönsalladen.

Recepten varvas med tillagningstider, vilka grytor som fungerar bäst och tips på till exempel hur man smakar av en gryta så att den blir precis så god som man vill ha den.

Recensionsdatum 2018-09-18
Mer om...
  • Författare

    Jens Linder
  • Recensionsdatum:

    2018-09-18
  • ISBN:

    9789174247473
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Mediakontakt:

    Hanna Lundkvist
  • Bredd:

    202 mm
  • Höjd:

    232 mm
  • Djup:

    19 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,635 kg
  • Fotograf:

    Stefan Wettainen
  • Formgivare:

    Nina Ulmaja
Författaren
Jens Linder

Foto: Stefan Wettainen

Jens Linder

Jens Linder har skrivit många kokböcker förutom Långkok och Andra långkok , bland andra Bara bär , Det glömda köket , Made in Sweden och Svamplycka (tillsammans med Pelle Holmberg). Han har också skrivit två böcker tillsammans med Johanna Westman: December och Semester . Jens är sedan många år matjournalist på DN där han regelbundet publicerar recept och andra artiklar om mat. Han har också medverkat som kock i teveprogrammet Historieätarna .

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm