Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga - Bonnier Fakta
Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Författarbilder

271865

Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga

Bakning och känslor genom naturen
  • Finns i butik senast 2018-05-22
  • ISBN: 9789174246841
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Hanna Lundkvist
Köp
Bakning, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen

»Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.«



Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.



My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola. 

Recensionsdatum 2018-05-22
Mer om...
  • Författare

    My Feldt
  • Recensionsdatum:

    2018-05-22
  • ISBN:

    9789174246841
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Mediakontakt:

    Hanna Lundkvist
  • Bredd:

    205 mm
  • Höjd:

    267 mm
  • Djup:

    31 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    1,248 kg
  • Fotograf:

    Linda Lomelino
  • Formgivare:

    Emilie Crispin Ekström
Författaren
My Feldt

Foto: Linda Lomelino

My Feldt

My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen "Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare". Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga är hennes första. 

Läs mer om författaren Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm