Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Morberg lagar vilt

Jagat, fiskat, plockat
  • Finns i butik senast 2018-10-02
  • ISBN: 9789174246599
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Sissel Hedqvist
Köp
Vilda smaker i ny "Morbergare"



Viltkött, vildfångad fisk och vilda växter. Naturligt, nyttigt och så långt bort från matindustrin man kan komma. Så varför äter vi inte mer vilda råvaror? Vet vi ens hur vi ska tillaga dem?



Per Morbergs frys och skafferi är fyllda av allt han jagat, fiskat och plockat i skogen. I sin nya bok berättar han om hur han tillagar älg, hjort, ren, rådjur, vildsvin, hare, vildgås, vildand, rapphöna, fasan och ripa, när på säsongen fisk som torsk, öring, gös, sik och abborre är som bäst och vilka gröna delikatesser han brukar hämta i naturen. Men framförallt bjuder han på 100 nya recept på allt från pepprig rådjursrygg med rödvinssås till älgsouvlaki med grekisk bondsallad, plommonspäckat vildsvin, fasan med röd coleslaw, smörstekt gös med kantareller och mazarinkaka med skogens bär.



En ny kokbok à la Morberg, vildare än någonsin! För jägare, fiskare, svamp- och bärplockare – och alla som köper sitt vilt i butiken.

Recensionsdatum 2018-10-02
Mer om...
  • Författare

    Per Morberg
  • Recensionsdatum:

    2018-10-02
  • ISBN:

    9789174246599
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Mediakontakt:

    Sissel Hedqvist
  • Bredd:

    196 mm
  • Höjd:

    253 mm
  • Djup:

    24 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    1,162 kg
  • Fotograf:

    Martin Löf
Författaren
Per Morberg

Foto: Martin Löf

Per Morberg

PER MORBERG , skådespelare och kock med eget matlagningsprogram i tv, har tidigare gett ut nio storsäljande kokböcker. Han bor på Tullgarn norr om Trosa, där han har nära till natur, jaktmarker och fiskevatten.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm