Mycket smak på nolltid - Bonnier Fakta
Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Mycket smak på nolltid

Pressbilder ur boken

268571 268572 268573 268574 268575 268576 268577 268578 268579 268580

Författarbilder

264498

Mycket smak på nolltid

Asiatiskt gott på 10, 20, 30 minuter
  • Finns i butik senast 2018-02-06
  • ISBN: 9789174246551
  • Genre: Kokböcker
  • Mediakontakt: Charlotta Larsson
Köp
Smakrik mat snabbt – det går!

Middagen måste stå på bordet genast och du vill dessutom att det ska smaka riktigt gott och mycket.

I Mycket smak på nolltid hjälper Jennie Walldén dig att laga riktigt god mat på tre olika nivåer, beroende på hur bråttom du har. Är det superbrådis kan du servera en snabb wrap med teriyakilax, böngroddar och spenat eller vitlöksnudlar med brynt broccoli på bara 10 minuter. Finns det lite mer tid, 20 minuter, kan du laga sichuanbiff eller asiatisk kycklingburgare. Har du så mycket som en halvtimme till övers kan du laga koreanska tacos eller svänga ihop en spicy poké bowl med avokado och mango.

Dessutom presenterar Jennie sina bästa smaksättare, både torra och smaksättare på flaska, och du får veta hur du kombinerar dem med olika råvaror. Du får också tips på vilka råvaror som är bra att ha hemma samt de bästa knepen för hur restmat kan bli bästmat!

Ur innehållet:

Rätter på 10 minuter
– Kimchiramen med förlorat ägg och spenat
– Miss Lees kycklingsallad
– Carbonara Koreana

Rätter på 20 minuter
– Torsk, brynt misosmör och edamame
– Vego bulgogi
– Kokoslax med ingefära och sockerärtor

Rätter på 30 minuter
– Sunny side bibimbap
– Koreansk hetsöt misotorsk med shiitake
– Sojabräserat kycklingbröst med jordnötssås



Recensionsdatum 2018-02-06
Mer om...
  • Författare

    Jennie Walldén
  • Recensionsdatum:

    2018-02-06
  • ISBN:

    9789174246551
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2018
  • Mediakontakt:

    Charlotta Larsson
  • Bredd:

    203 mm
  • Höjd:

    246 mm
  • Djup:

    18 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,691 kg
  • Fotograf:

    Magnus Skoglöf
  • Formgivare:

    Anna Ågren
Författaren
Jennie Walldén

Foto: Magnus Skoglöf

Jennie Walldén

Jennie Walldén blev känd för svenska folket som Sveriges mästerkock när hon tog hem vinsten 2013. Nu driver hon restaurangen Namu i Malmö och arbetar även som matkreatör och tv-kock för bland annat Köket middag och TV4 Nyhetsmorgon. Hon är tvåbarnsmamma och jonglerar familj, jobb, vardagspussel och så klart matlagning varje dag. Med sin kunskap och erfarenhet har hon blivit en mästare på att få ihop god mat med mycket smak på kort tid.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm