Sweet spots of New York - Bonnier Fakta
Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Sweet spots of New York

Författarbilder

257853

OBS! I den första upplagan av Sweet spots of New York är fel mjölmängd angiven till receptet på churros. Korrekt mängd vetemjöl är 150 gram (2 1/2 dl).

Sweet spots of New York

Bakverk och sötsaker från New York
  • Finns i butik senast 2016-03-23
  • ISBN: 9789174245370
  • Genre: Kokböcker
Köp
Jakten på the sweet spots of New York!

Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.

Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.

Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.

Ett litet urval av recepten han fick med sig:
Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Tiramisu cake • Mango sorbet • Sticky buns • Matcha cheesecake • Cornflakes ice cream • Pear and lavender pie • Cronuts • Black and white cookies

Recensionsdatum 2016-03-23

23 mars 2016

Fira Våffeldagen med Roy Fares Funnel cakes
Den 25 mars är det Våffeldagen och för dig som vill testa något annat än den klassiska våffl...
Läs mer

8 mars 2016

Prova recept ur Roy Fares "Sweet spots of New York"
Nu kommer Roy Fares nya bok "Sweet spots of New York". Här bjuder vi på recept på sticky bun...
Läs mer

12 februari 2016

Baka Roy Fares Berry Brioches
Snart kommer Roy Fares nya bok Sweet spots of New York, med bakverk och sötsaker från New...
Läs mer
Visar 2 av 3

Visa alla

Mer om...
  • Författare

    Roy Fares
  • Recensionsdatum:

    2016-03-23
  • ISBN:

    9789174245370
  • Genre:

    Kokböcker
  • Utgivningsår:

    2016
  • Bredd:

    198 mm
  • Höjd:

    260 mm
  • Djup:

    23 mm
  • Antal sidor:

    0
  • Vikt:

    0,9 kg
  • Fotograf:

    Wolfgang Kleinschmidt
  • Formgivare:

    Pär Wickholm
Författaren
Roy Fares

Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Roy Fares

Efter att Roy Fares år 2010 tog hem titeln Årets konditor har han synts flitigt i alla sötsakssammanhang. Han har bland annat sin egen tv-serie United states of cakes, är jurymedlem i Dessertmästarna och har ett stående inslag med bakverk i TV4:s Mitt kök. Har tidigare givit ut böckerna Sweet! och Uniteds states of cakes och Delicious .

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm