Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format
Rökt!

Rökt!

Om livets mening utan cigaretter
Köp
Är det verkligen värt det?

Att sluta röka är svårt och tråkigt. Till vilken nytta blir man friskare om man blir sur och fet? Man lever längre, men till glädje för vem?

Följ en storrökares kamp mot ett nikotinfritt liv, ärligt berättat med humor, vardagsrealism och stort allvar. Det går att sluta och här är receptet på framgångssagan. Eftersom vi alla är olika presenteras också andra metoder och berättelser om hur fimpandet kan gå till. Boken tar upp de kroppsliga och själsliga mekanismer som hör ihop med denna nutidens populäraste drog.

I boken finns fakta, det senaste inom forskningen men också vilka belöningar som väntar dig när du väl gjort slag i saken. Boken vänder sig också till dig som tycker att det är lätt att sluta röka – varje gång. 

Recensionsdatum 2015-07-15
Mer om...
Författaren
Charlotta von Zweigbergk

Charlotta von Zweigbergk

Charlotta von Zweigbergk är journalist och författare. Som frilansjournalist har hon flera uppdragsgivare både inom dags- och veckopress; DN, Amelia och Aftonbladet är några av de tidningar hon regelbundet skrivit för. Rökt! är hennes åttonde bok. Två av hennes tidigare böcker har varit romaner, två diktsamlingar och resten faktaböcker. Charlotta von Zweigbergk bor omväxlande på Gotland och i Stockholm.

Läs mer om författaren

Fler böcker av författaren

Författarens alla böcker
Illustratören
Mer om...
  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm