Mariann Andersson

För cirka fyra år sedan var Mariann Andersson en vanlig bakningsintresserad kvinna som plötsligt upptäckte fördelarna med lågkolhydratkost. Då fanns det i stort sett inga recept på goda bakverk som följde LCHF-modellen. Ville man ha något gott till fikastunder och kalas fick man hålla till godo med grädde och bär. Mariann började experimentera med olika LCHF-mjöler och visade sig vara en mycket skicklig receptmakare. Idag har hon en välbesökt blogg – www.mariannslchf.se – där hon delar med sig av sina recept på goda bakverk enligt LCHF. När hon inte står i köket och provar ut nya, läckra bakverk jobbar hon som frisör hemma i Borås.

Utgivning

Mariann Andersson

För cirka fyra år sedan var Mariann Andersson en vanlig bakningsintresserad kvinna som plötsligt upptäckte fördelarna med lågkolhydratkost. Då fanns det i stort sett inga recept på goda bakverk som följde LCHF-modellen. Ville man ha något gott till fikastunder och kalas fick man hålla till godo med grädde och bär. Mariann började experimentera med olika LCHF-mjöler och visade sig vara en mycket skicklig receptmakare. Idag har hon en välbesökt blogg – www.mariannslchf.se – där hon delar med sig av sina recept på goda bakverk enligt LCHF. När hon inte står i köket och provar ut nya, läckra bakverk jobbar hon som frisör hemma i Borås.