Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Kristin Kaspersen är programledare för nya "Vardagspuls"

2015-02-19

Kristin Kaspersen är programledare för TV4:s nya livsstilsserie "Vardagspuls". I samma program möter vi även Anders Hansen som expert.

Vardagspuls är en ny livsstilsserie som sänds på TV4 vardagar kl. 17.55. Programledare är Kristin Kaspersen, som i sommar är aktuell med boken Good food - glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin, och Agneta Sjödin. I programmen medverkar författaren till  Hälsa på recept, Anders Hansen, som en av experterna och ger tips och råd samt svarar på tittarnas frågor. Tanken med programmen är att peppar tittarna till att själva komma igång med träningen och äta bra för att på så vis må bättre i vardagen.

I sommar kommer Kristin Kaspersen ut med den nya boken Good food - glutenfritt, gott och mycket grönt med Kristin. I boken blandas massor med inspiration med enkla recept och tips på hälosamma och fräscha råvaror. 

Anders Hansen är aktuell med boken Hälsa på recept. I boken presenterar Hansen tillsammans med läkarkollegan Carl Johan Sundberg den senaste vetenskapen kring träning och hälsa och berättar vilken mirakelkur regelbunden träning är. 

  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm