Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Möt Bonnier Faktas författare på Bokmässan

2015-09-23

Fantastiskt många författare kommer till Göteborg och den 31:a upplagan av Bokmässan. Se alla tillfällen du kan träffa Bonnier Faktas författare här!

Bonnier Fakta-profiler som kommer: Sandra MastioNiklas KällnerKristin KaspersenAnna KågströmEmilia de PoretEbba Kleberg von SydowJoachim PettersonPer MorbergLars Jonsson,  Lisa Eisenman FriskMonica EisenmanUlrika DavidssonHåkan LarssonAnnelie PompeLisa LemkePaolo RobertoTina Nordström, Brutus Östling, Filippa Salomonsson, och Olle Carlsson

Lär dig om mat och vin, få en säker stil eller varför inte göra dialektauditions till ett spännande Bonnier Fakta-projekt?

I Bonnierförlagens monter finns ett brett utbud av programpunkter, men Bonnier Faktas författare dyker också upp på andra ställen i och utanför mässan, som t.ex. på NK Göteborg och på den Författarkväll som Books & Dreams anordnar på Draken, fredag 25 september.

Klicka här för programblad med tid och plats för våra författares framträdanden (PDF) >>

  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm