Meny
Sök på bonnier fakta
Välj ålder
Alla genrer
Alla serier
Format

Våra böcker som appar

På den här sidan kan du läsa  mer om de appar som Bonnier Fakta har gett ut.

 


Fågelguiden

Allt du behöver för att snabbt kunna identifiera olika fågelarter. Med vackra illustrationer, precisa kartor, exakta läten och genomarbetade texter lär du dig på enkelt sätt mer om olika fåglar.


Fågelguiden är en app som passar både för nybörjare och erfarna fågelskådare.
Fullmatad med information kan den vara ett utmärkt alternativ eller komplement till en tryckt fågelguide i fält – den väger ingenting!

Köp appen i appstore >>

 


Kickstart!

Kickstarta ditt nya hälsosamma liv med Charlotte!

Charlotte Perrellis träningsövningar täcker muskelgrupperna ben, bål, rygg/axlar och bröst/armar och är både på en enklare grundnivå och på en lite svårare för dig som vill utmana dig lite till.

Piggare, starkare och gladare är Charlottes paroll och de här övningarna leder dig definitivt på rätt väg mot en sund, hälsosam livsstil.

Köp appen i appstore >>


LCHF för kvinnor

Anna Hallén är certifierad kostrådgivare med sin bas i Skåne. Sedan 2006 driver hon Sunt förnuft – ett företag som jobbar för att sprida kunskap om bland annat LCHF-kostens fördelar. Anna är, förutom en flitig föredragshållare, även licensierad pilatesinstruktör samt driver den populära och välbesökta bloggen www.annahallen.se.

Recepten i appen går snabbt att laga och bygger på Anna Halléns bok LCHF för kvinnor.

Köp appen i appstore >>


LCHF-recept

Kostrådgivare Anna Hallén är en av de tongivande inom LCHF i Sverige. Hon har tidigare kommit ut med flera LCHF-böcker på Bonnier Fakta som har sålt i mer än 60 000 exemplar.

Den nya appen LCHF-recept innehåller mängder av härliga, lättlagade LCHF-recept. Recepten består av vardagsrätter som går snabbt att laga och som bygger på den mat Anna Hallén själv lagar till sig och sin familj.

Köp appen i appstore >>


Per Morberg jagar och lagar

Per Morberg är en av Sveriges mest populära matprofiler och syns i såväl TV4:as kanaler som på Bonnier Fakta. Nu har hans bok Morberg jagar och lagar kommit ut på iPad.
- Per Morbergs böcker har varit extremt framgångsrika och Per är väldigt populär. Även hans bok Morberg jagar och lagar är en succé och har ett formspråk och bildmaterial som gör sig på iPaden, säger Sara Nyström, litterär chef för Bonnier Fakta.

Bok-appen är utvecklad i samarbete med Bonnier Tidskrifter.

Köp appen i Appstore >>


Paulúns GI-månad

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och är känd från både radio och tv. Hans böcker om GI-metoden har sålt i över 1 miljon exemplar.

Iphoneappen Paulúns GI-månad är ett kostprogram och en recepetapp i ett. Genom appen kan du planera din kost enligt gi-metoden för en hälsosammare livsstil eller för att komma igång med viktminskningen. Under 28 dagar får du tre utvalda recept per dag, inköpslista för de recept du väljer och förslag på GI-mellanmål.

Köp appen i Appstore >>

  • Bonnier Fakta
  • Sveavägen 56
  • Box 3159, 10363 Stockholm