Sweet food and photography

Författare: Linda Lomelino
Fotograf: Linda Lomelino
Provläs

Utgivningsdag: 2014-09-16
Recensionsdag: 2014-10-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Välkommen till Linda Lomelinos universum av överjordiskt vackra bakverk!

Med spritspåsen i ena handen och kameran i den andra har Linda gjort sig ett namn som en av våra mest spännande receptmakare och matfotografer. Här får du ta del av hennes bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker.

Klassiska smakkombinationer varvas med nya oväntade. Vad sägs till exempel om pavlovarulltårta med mascarpone och hallon, banoffee pie, briochebullar med choklad, stout pretzel cupcakes, macadamiakolapaj, chokladtårta med kolapopcorn, bärgalette, cheesecakebrownie med hallon, citronmarängtårta och apple fritters?

Utöver alla recept innehåller boken 3 informativa avsnitt med tips om hur du bakar, dekorerar och – inte minst – stylar och fotograferar dina skapelser. Linda Lomelino delar öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter för ett lyckat bak.
Vilka råvaror bör du alltid ha hemma i skafferiet? Vad är värt att satsa lite extra på? Väga eller mäta upp ingredienserna? Hur gör man när man spritsar? Hur får jag muffinsen så där höga och toppiga? Vilka blommor kan man dekorera med? Hur kan mina bilder bli bättre? Behöver jag köpa en ny kamera? 

LINDA LOMELINO är en världsstjärna i sociala medier. Med fler än 100 000 följare på Instagram tillhör hon det absoluta toppskiktet bland mest gillade matfotografer.
Detta är hennes tredje bok efter hyllade Lomelinos tårtor (2012) och Lomelinos glass (2013) som båda har översatts till flera språk.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-07 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Lomelino Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 205 x 268 x 24 mm Vikt: 943 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789174243314 (2014-09-16)

Fler böcker av författaren

Sweet food and photography

Författare: Linda Lomelino
Fotograf: Linda Lomelino
Provläs

Utgivningsdag: 2014-09-16
Recensionsdag: 2014-10-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Välkommen till Linda Lomelinos universum av överjordiskt vackra bakverk!

Med spritspåsen i ena handen och kameran i den andra har Linda gjort sig ett namn som en av våra mest spännande receptmakare och matfotografer. Här får du ta del av hennes bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker.

Klassiska smakkombinationer varvas med nya oväntade. Vad sägs till exempel om pavlovarulltårta med mascarpone och hallon, banoffee pie, briochebullar med choklad, stout pretzel cupcakes, macadamiakolapaj, chokladtårta med kolapopcorn, bärgalette, cheesecakebrownie med hallon, citronmarängtårta och apple fritters?

Utöver alla recept innehåller boken 3 informativa avsnitt med tips om hur du bakar, dekorerar och – inte minst – stylar och fotograferar dina skapelser. Linda Lomelino delar öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter för ett lyckat bak.
Vilka råvaror bör du alltid ha hemma i skafferiet? Vad är värt att satsa lite extra på? Väga eller mäta upp ingredienserna? Hur gör man när man spritsar? Hur får jag muffinsen så där höga och toppiga? Vilka blommor kan man dekorera med? Hur kan mina bilder bli bättre? Behöver jag köpa en ny kamera? 

LINDA LOMELINO är en världsstjärna i sociala medier. Med fler än 100 000 följare på Instagram tillhör hon det absoluta toppskiktet bland mest gillade matfotografer.
Detta är hennes tredje bok efter hyllade Lomelinos tårtor (2012) och Lomelinos glass (2013) som båda har översatts till flera språk.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-07 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Linda Lomelino Formgivare: Katy Kimbell Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 205 x 268 x 24 mm Vikt: 943 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789174243314 (2014-09-16)

Fler böcker av författaren