2000 Praktiska matlagningstips

Christine France
Köp boken

Utgivningsdag: 1998-09-02
Recensionsdag: 1998-09-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Visst vill du laga läcker och samtidigt nyttig mat? Och kunna få ut det mesta möjliga av köttet, fisken, grönsakerna och frukterna? Och på bästa sätt utnyttja tidsbesparande maskiner? Och helst alltid ha ett varierat förråd hemma så att du kan bjuda på middag med kort varsel? Och med små medel kunna duka vackert och ordna ett trevligt barnkalas? Här får du tips och råd om hur du klarar detta och mycket mer.
   Läs boken som är proppfull med fyndiga lösningar och smarta genvägar ¿ boken som aldrig lämnar dig rådlös i köket.
   Christine France är sedan flera år matkonsult på frilansbasis. Hon har arbetat som matredaktör på en lång rad tidningar och tidskrifter, gjort flera program för radio och tv och skrivit omkring 15 kokböcker.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-02 Genre: Mat & dryck Översättare: Dagmar Leijer Originalutgåvans titel: Cooking Hints & Tips Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 169 x 242 x 18 mm Vikt: 597 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112954 (1998-09-02)

Fler böcker av författaren

2000 Praktiska matlagningstips

Christine France
Köp boken

Utgivningsdag: 1998-09-02
Recensionsdag: 1998-09-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Visst vill du laga läcker och samtidigt nyttig mat? Och kunna få ut det mesta möjliga av köttet, fisken, grönsakerna och frukterna? Och på bästa sätt utnyttja tidsbesparande maskiner? Och helst alltid ha ett varierat förråd hemma så att du kan bjuda på middag med kort varsel? Och med små medel kunna duka vackert och ordna ett trevligt barnkalas? Här får du tips och råd om hur du klarar detta och mycket mer.
   Läs boken som är proppfull med fyndiga lösningar och smarta genvägar ¿ boken som aldrig lämnar dig rådlös i köket.
   Christine France är sedan flera år matkonsult på frilansbasis. Hon har arbetat som matredaktör på en lång rad tidningar och tidskrifter, gjort flera program för radio och tv och skrivit omkring 15 kokböcker.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-02 Genre: Mat & dryck Översättare: Dagmar Leijer Originalutgåvans titel: Cooking Hints & Tips Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 169 x 242 x 18 mm Vikt: 597 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112954 (1998-09-02)

Fler böcker av författaren