2000 Praktiska matlagningstips
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1998-09-02
Recensionsdag: 1998-09-02
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Visst vill du laga läcker och samtidigt nyttig mat? Och kunna få ut det mesta möjliga av köttet, fisken, grönsakerna och frukterna? Och på bästa sätt utnyttja tidsbesparande maskiner? Och helst alltid ha ett varierat förråd hemma så att du kan bjuda på middag med kort varsel? Och med små medel kunna duka vackert och ordna ett trevligt barnkalas? Här får du tips och råd om hur du klarar detta och mycket mer.
Läs boken som är proppfull med fyndiga lösningar och smarta genvägar ¿ boken som aldrig lämnar dig rådlös i köket.
Christine France är sedan flera år matkonsult på frilansbasis. Hon har arbetat som matredaktör på en lång rad tidningar och tidskrifter, gjort flera program för radio och tv och skrivit omkring 15 kokböcker.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1998-09-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Dagmar Leijer Originalutgåvans titel: Cooking Hints & Tips Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 169 x 242 x 18 mm Vikt: 597 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112954 (1998-09-02)