Atkinsdieten. Kokboken

Kokboken
Författare: Robert C. Atkins

Utgivningsdag: 2005-01-19
Recensionsdag: 2005-01-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna!     Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt – och stanna där – samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden.     Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen – underhållsfasen – där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt – men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet!     Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2005-01-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Kerstin Salomon Originalutgåvans titel: Atkins' New Diet Cookbook Originalutgåvans utgivningsår: 1994 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 224 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137127354 (2005-01-19)

Atkinsdieten. Kokboken

Kokboken
Författare: Robert C. Atkins

Utgivningsdag: 2005-01-19
Recensionsdag: 2005-01-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna!     Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt – och stanna där – samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden.     Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen – underhållsfasen – där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt – men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet!     Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2005-01-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Kerstin Salomon Originalutgåvans titel: Atkins' New Diet Cookbook Originalutgåvans utgivningsår: 1994 Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 224 Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137127354 (2005-01-19)