Fina viner & vardagsviner

Allt du vill veta om druvor, vinländer och om att få ut bästa möjliga smakupplevelse ur varje glas. Jonathan Ray
Köp boken

Utgivningsdag: 2006-08-10
Recensionsdag: 2006-08-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Fina viner & vardagsviner är en lättsam nybörjarbok om vinets underbara värld. Den är skriven av den brittiske vinkännaren Jonathan Ray och ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt förstå vinets spännande grunder. För när du vet något om vad du kan förvänta dig av en flaska vin, varifrån innehållet kommer och hur det är framställt så ökar det njutningen av vinet - oavsett om det är ett fint vin eller ett vardagsvin.

Boken är uppdelad i tre delar: Druvorna, viktiga vinregioner och att få bästa möjliga smakupplevelse ur varje glas. Du får bland annat lära dig om viktiga druvor som används i vinproduktion, kända vinproducenter, hur man serverar, avsmakar och förvarar vin, samt hur man kombinerar mat och vin på bästa sätt.

Illustrerad med över 300 färgfotografier och 26 kartor.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-08-10 Genre: Mat & dryck Översättare: Catarina Hiort af Ornäs Originalutgåvans titel: All about wine Originalutgåvans utgivningsår: 2005 Omslagsformgivare: Claes Gustavsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 192 Mått: 237 x 243 x 21 mm Vikt: 1043 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146213444 (2006-08-10)

Fina viner & vardagsviner

Allt du vill veta om druvor, vinländer och om att få ut bästa möjliga smakupplevelse ur varje glas. Jonathan Ray
Köp boken

Utgivningsdag: 2006-08-10
Recensionsdag: 2006-08-10

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Fina viner & vardagsviner är en lättsam nybörjarbok om vinets underbara värld. Den är skriven av den brittiske vinkännaren Jonathan Ray och ger dig möjlighet att på ett enkelt sätt förstå vinets spännande grunder. För när du vet något om vad du kan förvänta dig av en flaska vin, varifrån innehållet kommer och hur det är framställt så ökar det njutningen av vinet - oavsett om det är ett fint vin eller ett vardagsvin.

Boken är uppdelad i tre delar: Druvorna, viktiga vinregioner och att få bästa möjliga smakupplevelse ur varje glas. Du får bland annat lära dig om viktiga druvor som används i vinproduktion, kända vinproducenter, hur man serverar, avsmakar och förvarar vin, samt hur man kombinerar mat och vin på bästa sätt.

Illustrerad med över 300 färgfotografier och 26 kartor.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2006-08-10 Genre: Mat & dryck Översättare: Catarina Hiort af Ornäs Originalutgåvans titel: All about wine Originalutgåvans utgivningsår: 2005 Omslagsformgivare: Claes Gustavsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 192 Mått: 237 x 243 x 21 mm Vikt: 1043 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146213444 (2006-08-10)