Grilla medelhavsmat

Författare: Matthew Drennan

Utgivningsdag: 2008-02-02
Recensionsdag: 2008-02-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu älskar vi medelhavsmaten! Smakerna är fräscha och solmogna, maten en riktig hälsokälla. Webers Grilla medelhavsmat är den första boken på svenska i sitt slag. Här får du hjälp med att grilla mat som är god, nyttig och spännande!

Grilla medelhavsmat innehåller ett hundratal recept som kombinerar det bästa hos de franska, italienska, spanska, grekiska och marockanska köken. Här presenteras läckra rätter av kött, fisk, fågel och grönsaker. Huvudrätter, sallader och sidorätter. Såser, marinader och aromsmör. Grundläggande grillteknik från den ledande grilltillverkaren Weber och tips på utrustning, förberedelser och tillagningstider.

Matthew Drennan är irländare och började sin karriär som matskribent i London. Han har skrivit fyra egna kokböcker. För Webers grillbok tilldelades han Gourmand World Cookbook Award 2002 för världens bästa grillbok.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-02-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anna Hellgren Originalutgåvans titel: Weber's Fresh on the Grill: Flavours of the Mediterranean Originalutgåvans utgivningsår: 2003 Omslagsformgivare: Klara Desser Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 233 x 273 x 24 mm Vikt: 1307 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146216698 (2008-02-02)

Grilla medelhavsmat

Författare: Matthew Drennan

Utgivningsdag: 2008-02-02
Recensionsdag: 2008-02-02

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Nu älskar vi medelhavsmaten! Smakerna är fräscha och solmogna, maten en riktig hälsokälla. Webers Grilla medelhavsmat är den första boken på svenska i sitt slag. Här får du hjälp med att grilla mat som är god, nyttig och spännande!

Grilla medelhavsmat innehåller ett hundratal recept som kombinerar det bästa hos de franska, italienska, spanska, grekiska och marockanska köken. Här presenteras läckra rätter av kött, fisk, fågel och grönsaker. Huvudrätter, sallader och sidorätter. Såser, marinader och aromsmör. Grundläggande grillteknik från den ledande grilltillverkaren Weber och tips på utrustning, förberedelser och tillagningstider.

Matthew Drennan är irländare och började sin karriär som matskribent i London. Han har skrivit fyra egna kokböcker. För Webers grillbok tilldelades han Gourmand World Cookbook Award 2002 för världens bästa grillbok.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-02-02 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Anna Hellgren Originalutgåvans titel: Weber's Fresh on the Grill: Flavours of the Mediterranean Originalutgåvans utgivningsår: 2003 Omslagsformgivare: Klara Desser Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 208 Mått: 233 x 273 x 24 mm Vikt: 1307 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146216698 (2008-02-02)