Mat för gudar
Libanesisk matkultur från Beirut CaféBeställ recensionsexemplar
E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2003-09-18
Recensionsdag: 2003-09-18
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Det libanesiska köket har med sin färg, doft och exotiska smak på kort tid blivit ett givet inslag i den svenska restaurangkulturen. Mat för gudar innehåller det bästa av vad detta kök kan ge. Här finns ett hundratal recept framtagna av restaurangen Beirut Café på kalla och varma förrätter, soppor, varmrätter, bröd och desserter. Under tusentals år har det libanesiska köket vuxit fram i korsvägen mellan öst och väst och fångat upp det bästa från många kulturer. Boken berättar därför också om Libanons rika kulturhistoria och om dess mat- och vinhistorik. En inbjudande och vackert formgiven hyllning till den libanesiska kokkonsten.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2003-09-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Per Erik Berglund Formgivare: Donald Boström Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 200 Mått: 233 x 278 x 22 mm Vikt: 1202 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146203414 (2003-09-18)