Mat på minuten: Desserter

Elinor Klivans
Köp boken

Utgivningsdag: 2010-09-14
Recensionsdag: 2010-09-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lyxig dessert på en halvtimme?
Något gott att lägga i frysen?
Sött, friskt … och snabbt!
Rabarber, nektariner, ostar, choklad ... Lättlagade efterrätter som bara tar en stund att laga till! Här finns paj, sorbet, tryfflar, tårta, mousse och självklart färska frukter och bär. Perfekt för den som har ont om tid, men som inte vill tulla på äkta matglädje i vardagen. Ca 40 recept, enkla och överskådliga instruktioner, kockens bästa tips, tillsammans med inspirerande matbilder.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-09-28 Genre: Mat & dryck Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: Desserts: Food Made Fast Originalutgåvans utgivningsår: 2007 Omslagsformgivare: Jaclyn Rymuza Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 203 x 230 x 13 mm Vikt: 526 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789186263126 (2010-09-14)

Mat på minuten: Desserter

Elinor Klivans
Köp boken

Utgivningsdag: 2010-09-14
Recensionsdag: 2010-09-28

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lyxig dessert på en halvtimme?
Något gott att lägga i frysen?
Sött, friskt … och snabbt!
Rabarber, nektariner, ostar, choklad ... Lättlagade efterrätter som bara tar en stund att laga till! Här finns paj, sorbet, tryfflar, tårta, mousse och självklart färska frukter och bär. Perfekt för den som har ont om tid, men som inte vill tulla på äkta matglädje i vardagen. Ca 40 recept, enkla och överskådliga instruktioner, kockens bästa tips, tillsammans med inspirerande matbilder.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-09-28 Genre: Mat & dryck Översättare: Leo Gefvert Originalutgåvans titel: Desserts: Food Made Fast Originalutgåvans utgivningsår: 2007 Omslagsformgivare: Jaclyn Rymuza Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 112 Mått: 203 x 230 x 13 mm Vikt: 526 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789186263126 (2010-09-14)