Paulúns GI-frukost

Fredrik Paulún, Karoliina Paulún
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-05-03
Recensionsdag: 2011-05-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Med Fredrik och Karoliina Paulúns egna frukosttrecept kan du enkelt göra frukosten till din nya favoritmåltid. Här finns allt ifrån antioxidantrika smoothies och snabba välsmakande grötrecept till hembakta bagels och helgbruncher. Självklart är alla recept näringsmässigt välbalanserade, har rätt GI samt ger dig all den näring du behöver för att stå dig väl fram till lunchen. All mat är lagad och fotograferad i parets hem i Nacka under några ljuvliga sommardagar.
Recept ur boken
Äggröra med grillade kvisttomater och baconlindad svampSmoothie med silkestofu och jordgubbarYoghurt med granatäpple och valnötterKrispig granola med äpple och kanelRårisgröt med varm äppelkompottFrisk päronjuice med myntaFullkornbagels med philadelphiaost och rökt laxToast med äggröra och makrillBanan- och chokladmuffins

"Fredrik är en av få som kan förmedla kunskap och forskning på ett roligt, enkelt och lättillgängligt sätt. Han har inspirerat och lärt mig massor och hans böcker rekommenderar jag varmt till alla som är intresserade av god och hälsosam mat."

Blossom Tainton

"Fredrik är en av få som kan förmedla kunskap och forskning på ett roligt, enkelt och lättillgängligt sätt. Han har inspirerat och lärt mig massor och hans böcker rekommenderar jag varmt till alla som är intresserade av god och hälsosam mat."

Blossom Tainton

"Fredrik har en förmåga att förmedla sin stora kunskap på ett intressant och förståligt sätt oavsett om det är via en utbildning, föreläsning, en bok han skrivit eller ett möte på gatan. Han tar sig alltid tid och ser varje individ på ett naturligt och ödmjukt sätt som gör honom unik."

Martin Lidberg


"Fredrik är en av de ledande personerna i kostdebatten sedan femton år och
tiden har visat att hans teorier varit korrekta. Jag har arbetat med honom i
många år och han har alltid legat i vetenskapens framkant, vilket gör honom
till en trovärdig källa inom näringslära."

Martin Brunnberg, näringsfysiolog och författare

Visa mer

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-17 Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Jonas Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 120 Mått: 200 x 232 x 18 mm Vikt: 559 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789173630405 (2011-05-03)

Fler böcker av författaren

Paulúns GI-frukost

Fredrik Paulún, Karoliina Paulún
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-05-03
Recensionsdag: 2011-05-17

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Med Fredrik och Karoliina Paulúns egna frukosttrecept kan du enkelt göra frukosten till din nya favoritmåltid. Här finns allt ifrån antioxidantrika smoothies och snabba välsmakande grötrecept till hembakta bagels och helgbruncher. Självklart är alla recept näringsmässigt välbalanserade, har rätt GI samt ger dig all den näring du behöver för att stå dig väl fram till lunchen. All mat är lagad och fotograferad i parets hem i Nacka under några ljuvliga sommardagar.
Recept ur boken
Äggröra med grillade kvisttomater och baconlindad svampSmoothie med silkestofu och jordgubbarYoghurt med granatäpple och valnötterKrispig granola med äpple och kanelRårisgröt med varm äppelkompottFrisk päronjuice med myntaFullkornbagels med philadelphiaost och rökt laxToast med äggröra och makrillBanan- och chokladmuffins

"Fredrik är en av få som kan förmedla kunskap och forskning på ett roligt, enkelt och lättillgängligt sätt. Han har inspirerat och lärt mig massor och hans böcker rekommenderar jag varmt till alla som är intresserade av god och hälsosam mat."

Blossom Tainton

"Fredrik är en av få som kan förmedla kunskap och forskning på ett roligt, enkelt och lättillgängligt sätt. Han har inspirerat och lärt mig massor och hans böcker rekommenderar jag varmt till alla som är intresserade av god och hälsosam mat."

Blossom Tainton

"Fredrik har en förmåga att förmedla sin stora kunskap på ett intressant och förståligt sätt oavsett om det är via en utbildning, föreläsning, en bok han skrivit eller ett möte på gatan. Han tar sig alltid tid och ser varje individ på ett naturligt och ödmjukt sätt som gör honom unik."

Martin Lidberg


"Fredrik är en av de ledande personerna i kostdebatten sedan femton år och
tiden har visat att hans teorier varit korrekta. Jag har arbetat med honom i
många år och han har alltid legat i vetenskapens framkant, vilket gör honom
till en trovärdig källa inom näringslära."

Martin Brunnberg, näringsfysiolog och författare

Visa mer

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-05-17 Genre: Mat & dryck Fotograf: Ulrika Ekblom Formgivare: Jonas Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 120 Mått: 200 x 232 x 18 mm Vikt: 559 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789173630405 (2011-05-03)

Fler böcker av författaren