Rockresan

Sören Bondeson, Helena Tovås Persson
Köp boken

Utgivningsdag: 2005-10-13
Recensionsdag: 2005-10-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lär dig laga indiskt med Mikael Rickfors, korvlåda med Jerry Willams eller svamplasagne med Nina Persson och följ med Tomas Ledin på quigong-pass och Dregen på fisketur ...

Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister. Den tar sin början i ett femtiotal som präglades av folkhemstankar och husmanskost och slutar i 00-talets experimentella crossover-kök.

   Intresset för god mat - att äta och att laga - är något som förenar många artister. Ute på turné blir det nämligen inte så mycket av den varan. I den här boken delar de medverkande artisterna med sig av sina favoritrecept och matminnen. De lagar själva alla rätterna i boken och berättar roliga - eller pinsamma - turnéminnen, anekdoter, skrönor och hågkomster från sin musikaliska uppväxt och karriär.

Boken är cirka 200 sidor i LP-format och är rikt illustrerad med nytagna färgbilder och svartvita foton från privata gömmor och arkiv.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2005-10-13 Genre: Mat & dryck Formgivare: Jan Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 191 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146210900 (2005-10-13)

Fler böcker av författaren

Rockresan

Sören Bondeson, Helena Tovås Persson
Köp boken

Utgivningsdag: 2005-10-13
Recensionsdag: 2005-10-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lär dig laga indiskt med Mikael Rickfors, korvlåda med Jerry Willams eller svamplasagne med Nina Persson och följ med Tomas Ledin på quigong-pass och Dregen på fisketur ...

Rockresan är en annorlunda matbok och en personlig resa genom svensk mat- och musikhistoria tillsammans med sjutton av Sveriges absolut främsta rockartister. Den tar sin början i ett femtiotal som präglades av folkhemstankar och husmanskost och slutar i 00-talets experimentella crossover-kök.

   Intresset för god mat - att äta och att laga - är något som förenar många artister. Ute på turné blir det nämligen inte så mycket av den varan. I den här boken delar de medverkande artisterna med sig av sina favoritrecept och matminnen. De lagar själva alla rätterna i boken och berättar roliga - eller pinsamma - turnéminnen, anekdoter, skrönor och hågkomster från sin musikaliska uppväxt och karriär.

Boken är cirka 200 sidor i LP-format och är rikt illustrerad med nytagna färgbilder och svartvita foton från privata gömmor och arkiv.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2005-10-13 Genre: Mat & dryck Formgivare: Jan Larsson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 191 Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146210900 (2005-10-13)

Fler böcker av författaren