Rökning av kött och fisk
Hobbyrökning och teknisk rökningBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2004-03-18
Recensionsdag: 2004-03-18
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött! Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn. Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning. Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2004-03-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Maria Landin Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 107 Mått: 161 x 197 x 12 mm Vikt: 312 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146203452 (2004-03-18)