Rökning av kött och fisk

Hobbyrökning och teknisk rökning
Författare: Bengt-Arne Schatz

Utgivningsdag: 2004-03-18
Recensionsdag: 2004-03-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-03-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Maria Landin Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 107 Mått: 161 x 197 x 12 mm Vikt: 312 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146203452 (2004-03-18)

Rökning av kött och fisk

Hobbyrökning och teknisk rökning
Författare: Bengt-Arne Schatz

Utgivningsdag: 2004-03-18
Recensionsdag: 2004-03-18

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2004-03-18 Genre: Livsstil, hobby och fritid Formgivare: Maria Landin Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 107 Mått: 161 x 197 x 12 mm Vikt: 312 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789146203452 (2004-03-18)