Saras kök

Sara Begner
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-01-08
Recensionsdag: 2008-01-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter att ha gjort succé i programmen Toppform och Saras kök på SVT utkommer Sara Begner nu med sin första kokbok. Den utgår från Saras brinnande intresse för ny god och hälsosam mat, och lyfter samtidigt fram det lustfyllda i matlagningen. Här finns allt från vardagsmat för småbarnsföräldrar till plockmat och festliga bufféer för ett större antal gäster. Du får också massor med tips och kunskap om råvaror, till exempel varför det är bättre att välja en råvara framför en annan.   I Saras kök blandas recept med influenser från olika delar av världen. Här finns bland annat libanesisk linssoppa, rispappersrullar, nudelsallad med nötter, carpachio med tonfisk och lime, svensk sushi och lammfilésallad. Bland efterrätterna finns godsaker som yoghurt med kanderade mandlar och nektariner, melonsallad med feta och mandelmarängtårta med jordgubbar.   Boken består till största delen av nya recept, men här finns också ett antal favoriter från programmet, allt illustrerat med fotografier tagna av Gunnar Magnusson.

Ur innehållet:- Energidrink med avokado och tranbär- Hemmagjord musli- Ananasdrink med ingefära- Fläderdrink med päron och mynta- Köttfärsspett med två smaker plus tillbehören rostad palsternacka och balsamicobönor- Chèvrelasagne och morotssallad- Kycklingsallad med kronärtskockor, nötter och chili

- Medelhavsbuffé:   Kyckling med solrosfrön och parmesan   Medelhavsgrönsaker   Bulgursallad   Dinkelpannbröd   Filodegsknyten   Rostad vitlöksyoghurt   Chokladrutor med körsbär

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-01-08 Genre: Mat & dryck Fotograf: Gunnar Magnusson Formgivare: Urban Gyllström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 168 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789100117887 (2008-01-08)

Saras kök

Sara Begner
Köp boken

Utgivningsdag: 2008-01-08
Recensionsdag: 2008-01-08

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Efter att ha gjort succé i programmen Toppform och Saras kök på SVT utkommer Sara Begner nu med sin första kokbok. Den utgår från Saras brinnande intresse för ny god och hälsosam mat, och lyfter samtidigt fram det lustfyllda i matlagningen. Här finns allt från vardagsmat för småbarnsföräldrar till plockmat och festliga bufféer för ett större antal gäster. Du får också massor med tips och kunskap om råvaror, till exempel varför det är bättre att välja en råvara framför en annan.   I Saras kök blandas recept med influenser från olika delar av världen. Här finns bland annat libanesisk linssoppa, rispappersrullar, nudelsallad med nötter, carpachio med tonfisk och lime, svensk sushi och lammfilésallad. Bland efterrätterna finns godsaker som yoghurt med kanderade mandlar och nektariner, melonsallad med feta och mandelmarängtårta med jordgubbar.   Boken består till största delen av nya recept, men här finns också ett antal favoriter från programmet, allt illustrerat med fotografier tagna av Gunnar Magnusson.

Ur innehållet:- Energidrink med avokado och tranbär- Hemmagjord musli- Ananasdrink med ingefära- Fläderdrink med päron och mynta- Köttfärsspett med två smaker plus tillbehören rostad palsternacka och balsamicobönor- Chèvrelasagne och morotssallad- Kycklingsallad med kronärtskockor, nötter och chili

- Medelhavsbuffé:   Kyckling med solrosfrön och parmesan   Medelhavsgrönsaker   Bulgursallad   Dinkelpannbröd   Filodegsknyten   Rostad vitlöksyoghurt   Chokladrutor med körsbär

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2008-01-08 Genre: Mat & dryck Fotograf: Gunnar Magnusson Formgivare: Urban Gyllström Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 168 Format (utgivningsdatum): Danskt band, 9789100117887 (2008-01-08)