Tretusen champagner

Richard Juhlin
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-09-19
Recensionsdag: 2002-09-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som  bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.

Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.

Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-09-19 Genre: Mat & dryck Fotograf: Pål Allan Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 552 Mått: 225 x 283 x 33 mm Vikt: 2127 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146200222 (2002-09-19)

Fler böcker av författaren

Tretusen champagner

Richard Juhlin
Köp boken

Utgivningsdag: 2002-09-19
Recensionsdag: 2002-09-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som  bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.

Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.

Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2002-09-19 Genre: Mat & dryck Fotograf: Pål Allan Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 552 Mått: 225 x 283 x 33 mm Vikt: 2127 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146200222 (2002-09-19)

Fler böcker av författaren