Ett kök i Arkadien
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2002-03-28
Recensionsdag: 2002-03-28
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
I denna lustfyllda bok berättar journalisten Annelie Ewers och fotografen Jan Tham om den mat som serveras på den familjeägda tavernan i den grekiska byn Sabatiki. Här finner de ett kök någonstans mellan Italien och Mellanöstern, med Italiens råvaror, arabiska kryddor och en alldeles egen passion för det enkla, lätta och vackra. Yoghurt med lavendelhonung, friterade fiskar och lite tsatsiki, en panna med lamm, potatis och rosmarin till middag. Rätterna är lättlagade och familjevänliga, möjliga att tillaga en vardag hemma i ett svenskt kök.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2002-03-28 Genre: Livsstil, hobby och fritid Illustratör: Jan Tham Formgivare: Annika Lyth Omslagsformgivare: Annika Lyth Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 160 Mått: 172 x 208 x 17 mm Vikt: 468 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789146183815 (2002-03-28)