Kokbok för lama

Claes Hultling, Stephan Rössner
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-09-19
Recensionsdag: 2000-09-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Recept på god och lättlagad mat, handfasta råd om mat för rörelsehindrade och fiffiga tips om hjälpmedel som underlättar matlagningen – detta är Kokbok för lama!     I Sverige finns knapp en miljon rörelsehindrade personer som antingen sitter i rullstol, är beroende av rullator eller gånghjälpmedel. För att göra matlagningen och livet med rullstol i köket lite lättare för dessa personer har Claes Hultling, rehabiliteringsläkare och själv rullstolsbunden och Stephan Rössner, professor vid överviktsenheten på Huddinge sjukhus, skrivit denna mycket speciella kokbok.     Alla recepten är provlagade och avsmakade på Spinalis, en av världens största öppenvårdsmottagningar för ryggmärgsskadade personer. I verksamheten, som är inrymd på Karolinska sjukhuset i Stockholm, har matlagningen blivit en viktig del i behandling och terapi. Spinalis kök har blivit ett nav i kliniken och är samlingspunkt för såväl personal som patienter. Få kök doftar så gott och sprider så mycket maglädje som träningsköket på Spinalis.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-19 Genre: Mat & dryck Formgivare: John Eyre Omslagsformgivare: John Eyre Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 150 Mått: 219 x 215 x 23 mm Vikt: 673 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789175883731 (2000-09-19)

Kokbok för lama

Claes Hultling, Stephan Rössner
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-09-19
Recensionsdag: 2000-09-19

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Recept på god och lättlagad mat, handfasta råd om mat för rörelsehindrade och fiffiga tips om hjälpmedel som underlättar matlagningen – detta är Kokbok för lama!     I Sverige finns knapp en miljon rörelsehindrade personer som antingen sitter i rullstol, är beroende av rullator eller gånghjälpmedel. För att göra matlagningen och livet med rullstol i köket lite lättare för dessa personer har Claes Hultling, rehabiliteringsläkare och själv rullstolsbunden och Stephan Rössner, professor vid överviktsenheten på Huddinge sjukhus, skrivit denna mycket speciella kokbok.     Alla recepten är provlagade och avsmakade på Spinalis, en av världens största öppenvårdsmottagningar för ryggmärgsskadade personer. I verksamheten, som är inrymd på Karolinska sjukhuset i Stockholm, har matlagningen blivit en viktig del i behandling och terapi. Spinalis kök har blivit ett nav i kliniken och är samlingspunkt för såväl personal som patienter. Få kök doftar så gott och sprider så mycket maglädje som träningsköket på Spinalis.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-19 Genre: Mat & dryck Formgivare: John Eyre Omslagsformgivare: John Eyre Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 150 Mått: 219 x 215 x 23 mm Vikt: 673 g Format (utgivningsdatum): Häftad, 9789175883731 (2000-09-19)