Kokkonst för den självläkande människan

Utgivningsdag: 2000-09-13
Recensionsdag: 2000-09-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ!     Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del.     I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-13 Antal sidor: 192 Mått: 237 x 244 x 20 mm Vikt: 924 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116471 (2000-09-13)

Fler böcker av författaren

Kokkonst för den självläkande människan

Utgivningsdag: 2000-09-13
Recensionsdag: 2000-09-13

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ!     Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del.     I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-13 Antal sidor: 192 Mått: 237 x 244 x 20 mm Vikt: 924 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116471 (2000-09-13)

Fler böcker av författaren