Lätta såser till mat och sallad
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1997-08-20
Recensionsdag: 1997-08-20
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Vad vore maten utan sås? Tack vare Lätta såser till mat och sallad kan man äntligen frossa i såser. En smakrik sås kan sätta extra piff på en vardagsrätt och en härlig fruktsås kan göra den vanliga glassen till en lyxdessert. Här finns över 100 lätta såser att välja mellan ¿ såser gjorda på grönsaker, på kött, på fisk, på frukt och salladsdressingar. Såser för alla smakriktningar och till alla maträtter. Vid varje recept finns tips om vad såsen kan passa bra till och det finns dessutom uppgift om kilokalorier och mängden fett.Boken är i behändigt format, och tack vare de instruktiva färgbilderna är det enkelt att laga till de läckra såserna.Anne Sheasby har tidigare skrivit Lätta pastasåser (1996).
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1997-08-20 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Carin Stentorp Originalutgåvans titel: The Book of Light Sauces & Salad... Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 120 Mått: 147 x 288 x 14 mm Vikt: 473 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137109992 (1997-08-20)