Potatis från gratäng till empanaditas

Anne Nicholls
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-08-30
Recensionsdag: 2000-08-30

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿     Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-08-30 Genre: Mat & dryck Översättare: Lisbet Ekberg Originalutgåvans titel: The Bell Jar Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 245 x 19 mm Vikt: 762 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137115443 (2000-08-30)

Potatis från gratäng till empanaditas

Anne Nicholls
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-08-30
Recensionsdag: 2000-08-30

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿     Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-08-30 Genre: Mat & dryck Översättare: Lisbet Ekberg Originalutgåvans titel: The Bell Jar Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 144 Mått: 236 x 245 x 19 mm Vikt: 762 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137115443 (2000-08-30)