Potatis från gratäng till empanaditas
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2000-08-30
Recensionsdag: 2000-08-30
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿ Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2000-08-30 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Lisbet Ekberg Originalutgåvans titel: The Bell Jar Omslagsformgivare: Anders Timrén Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 236 x 245 x 19 mm Vikt: 762 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137115443 (2000-08-30)