Wok! Snabbt, hett och lätt
Beställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 1998-09-16
Recensionsdag: 1998-09-16
Mediakontakt: Bonnierförlagens Press
Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat att snabbfräsa i wok har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken full med färgbilder för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna. Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos? Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 1998-09-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Marianne Sandberg Originalutgåvans titel: A Flash in the Pan Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 260 x 262 x 20 mm Vikt: 1156 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112473 (1998-09-16); Kartonnage, 9789137115412 (1999-10-06)