Wok! Snabbt, hett och lätt

Författare: Liz Trigg, Shirley Gill

Utgivningsdag: 1998-09-16
Recensionsdag: 1998-09-16

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat – att snabbfräsa i wok – har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken – full med färgbilder – för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna.   Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos?   Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Marianne Sandberg Originalutgåvans titel: A Flash in the Pan Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 260 x 262 x 20 mm Vikt: 1156 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112473 (1998-09-16); Kartonnage, 9789137115412 (1999-10-06)

Wok! Snabbt, hett och lätt

Författare: Liz Trigg, Shirley Gill

Utgivningsdag: 1998-09-16
Recensionsdag: 1998-09-16

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Det i Fjärran Östern vanligaste sättet att laga mat – att snabbfräsa i wok – har även hos oss blivit mycket populärt. Här är boken – full med färgbilder – för dig som nu vill utöka din repertoar av läckra rätter. Sätt woken på spisen och börja förberedelserna.   Vad sägs om sesamrullade kycklingbullar, frasiga vårrullar eller snabbstekta tigerräkor till förrätt? Marinerad stekt lax eller myntasmakande lamm till huvudrätt? Kokoskryddad svamp, knapriga nudlar eller rött stekt ris som tillbehör? Och som avslutning stekt mango och kokos?   Shirley Gill har arbetat på bokförlag och inom tidningsvärlden. Hon har också skrivit flera kokböcker. Liz Trigg har arbetat inom catering i både England och Schweiz och frilansar numera som matskribent.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 1998-09-16 Genre: Livsstil, hobby och fritid Översättare: Marianne Sandberg Originalutgåvans titel: A Flash in the Pan Formgivare: Paul Eklund Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 192 Mått: 260 x 262 x 20 mm Vikt: 1156 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137112473 (1998-09-16); Kartonnage, 9789137115412 (1999-10-06)