Öland långt borta och nära

Annica Triberg, Albert Håkansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-09-20
Recensionsdag: 2000-09-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Kultur, kuriosa och kulinariska utflykter! Öland är till ytan Sveriges minsta landskap men rymmer ändå ofantliga rikedomar. Oftast är det sommarens Öland vi möter ; med blomsterprakt, midsommarfirande och kungliga evenemang. Men Öland är så mycket mer.     I bokens förord står det: ¿Här får du i stället möta vårt Öland, så som vi tycker att ön är allra bäst. Genom nutidens ölänningar nosar vi på öns historia, vi smakar på maten och lär känna öns råvaror. Följ med oss över Stora alvaret och känn att Öland har något som bara finns här.¿     Boken, med många stämningsfulla bilder, är fylld av roande berättelser och innehåller dessutom en mängd lockande recept. Annica Triberg är journalist och var under flera år chefredaktör för tidningen Gourmet. Är numera frilansare, medverkar i radio och TV och skriver böcker, bland dem Drömmen om Toscana och Vitlök! (båda i samarbete med Albert Håkansson). Albert Håkansson är sedan länge frilansande fotograf med uppdrag för olika tidskrifter, förlag och reklambyråer.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-20 Genre: Resor Formgivare: Mia Dansdotter Nilsson Omslagsformgivare: Mia Dansdotter Nilsson Thema-kod: Resor Antal sidor: 192 Mått: 189 x 240 x 23 mm Vikt: 765 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116037 (2000-09-20)

Fler böcker av författaren

Öland långt borta och nära

Annica Triberg, Albert Håkansson
Köp boken

Utgivningsdag: 2000-09-20
Recensionsdag: 2000-09-20

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Kultur, kuriosa och kulinariska utflykter! Öland är till ytan Sveriges minsta landskap men rymmer ändå ofantliga rikedomar. Oftast är det sommarens Öland vi möter ; med blomsterprakt, midsommarfirande och kungliga evenemang. Men Öland är så mycket mer.     I bokens förord står det: ¿Här får du i stället möta vårt Öland, så som vi tycker att ön är allra bäst. Genom nutidens ölänningar nosar vi på öns historia, vi smakar på maten och lär känna öns råvaror. Följ med oss över Stora alvaret och känn att Öland har något som bara finns här.¿     Boken, med många stämningsfulla bilder, är fylld av roande berättelser och innehåller dessutom en mängd lockande recept. Annica Triberg är journalist och var under flera år chefredaktör för tidningen Gourmet. Är numera frilansare, medverkar i radio och TV och skriver böcker, bland dem Drömmen om Toscana och Vitlök! (båda i samarbete med Albert Håkansson). Albert Håkansson är sedan länge frilansande fotograf med uppdrag för olika tidskrifter, förlag och reklambyråer.

Ladda ner omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2000-09-20 Genre: Resor Formgivare: Mia Dansdotter Nilsson Omslagsformgivare: Mia Dansdotter Nilsson Thema-kod: Resor Antal sidor: 192 Mått: 189 x 240 x 23 mm Vikt: 765 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789137116037 (2000-09-20)

Fler böcker av författaren