Halv åtta hos mig

Författare: Flera Författare
Fotograf: Jenny Grimsgård
Provläs

Utgivningsdag: 2010-11-02
Recensionsdag: 2010-11-23

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Boken Halv åtta hos mig är det bästa ur matlagningsprogrammet där amatörkockar sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Runtom i vårt avlånga land har det lagats mat vecka ut och vecka in. Fyra personer åt gången, som aldrig tidigare träffats, turas om att bjuda varandra på middag. Menyerna är lika brokiga som den skara människor som möts vid middagsbordet där alla sätter sin egen prägel på bjudningen. Vem lagar den godaste maten? Vem är den trevligaste värden? Vem har den roligaste menyn? Helt enkelt: Vem vinner? Och vilka recept har svenska folket valt att ladda ner från recept.nu och laga i efterhand?Vi har valt ut 37 vinnarmenyer och 6 bonusfavoriter och bjuder dessutom på poängsättningen, nyfotograferade matbilder, bilder från programmen samt de oslagbara kommentarerna och tips på hur du själv kan utmana vänner och familj med Halv åtta hos dig på ett enkelt sätt.

Oemotståndligt, smarrigt, överraskande - smaka på:
Chokladfondant med hallonkolli
Lamm på rödbete
Lättstekta skivor lax med stenbitsrom och mandelpotatis
Äppelknyten med kardemumma, kanel och mandelmassa
Avokadopaj med kräftstjärtar, gräslök och en touch av het chili
Svampsoppa med chèvre och mjukost
Parmainlindad kycklingfilé med örter, ost och soltorkade tomater

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-11-23 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jenny Grimsgård Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 201 x 268 x 19 mm Vikt: 720 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241372 (2010-11-02)

Fler böcker av författaren

Halv åtta hos mig

Författare: Flera Författare
Fotograf: Jenny Grimsgård
Provläs

Utgivningsdag: 2010-11-02
Recensionsdag: 2010-11-23

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Boken Halv åtta hos mig är det bästa ur matlagningsprogrammet där amatörkockar sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Runtom i vårt avlånga land har det lagats mat vecka ut och vecka in. Fyra personer åt gången, som aldrig tidigare träffats, turas om att bjuda varandra på middag. Menyerna är lika brokiga som den skara människor som möts vid middagsbordet där alla sätter sin egen prägel på bjudningen. Vem lagar den godaste maten? Vem är den trevligaste värden? Vem har den roligaste menyn? Helt enkelt: Vem vinner? Och vilka recept har svenska folket valt att ladda ner från recept.nu och laga i efterhand?Vi har valt ut 37 vinnarmenyer och 6 bonusfavoriter och bjuder dessutom på poängsättningen, nyfotograferade matbilder, bilder från programmen samt de oslagbara kommentarerna och tips på hur du själv kan utmana vänner och familj med Halv åtta hos dig på ett enkelt sätt.

Oemotståndligt, smarrigt, överraskande - smaka på:
Chokladfondant med hallonkolli
Lamm på rödbete
Lättstekta skivor lax med stenbitsrom och mandelpotatis
Äppelknyten med kardemumma, kanel och mandelmassa
Avokadopaj med kräftstjärtar, gräslök och en touch av het chili
Svampsoppa med chèvre och mjukost
Parmainlindad kycklingfilé med örter, ost och soltorkade tomater

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2010-11-23 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Jenny Grimsgård Formgivare: Kai Ristilä Thema-kod: Mat och dryck Antal sidor: 144 Mått: 201 x 268 x 19 mm Vikt: 720 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174241372 (2010-11-02)

Fler böcker av författaren