Macaron

Annie Rigg
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-06-28
Recensionsdag: 2011-07-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Elegant, läcker och utsökt – en fransk macaron är en fulländad godbit. Macarontrenden håller i sig, och blir till och med starkare. Alltfler faller handlöst för dessa små bakverk som tagit världen med storm. Håll en hallonmacaron mellan fingrarna och redan innan du har bitit igenom de magiskt frasiga, men ändå mjuksega kakorna, och sjunkit in i den mjuka fyllningen, har du förflyttats till ett bord utanför en tesalong i Paris.
Dessa delikata små underverk går att variera i det oändliga och är utmärkta både som present och samtalsämne. I denna bok får man först lära sig grundreceptetsteg för steg, och sedan är det bara att hämta inspiration från de olika kapitlens underbara smakkombinationer – frukt & blommor, kaffe, kola & choklad samt nötter, kryddor & och annat gott. Boken innehåller förstås alla traditionella recept – citron, choklad, hallon och pistage – men också moderna, lite ovanligare smaker som till exempel salt kola, jordnötssmör & hallon och choklad & passionsfrukt.
Vare sig det gäller den enklaste rosendoftande smakupplevelsen, eller den ultimata kokos- och mangofrestelsen, är dessa små bakverk så oemotståndliga att det aldrig räcker med att bara ta en enda. Och med hjälp av den här boken kan man nu själv baka hur många som helst.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-07-12 Genre: Mat & dryck Översättare: Cecilia Ljungström Originalutgåvans titel: Macarons Originalutgåvans utgivningsår: 2011 Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 64 Mått: 197 x 201 x 11 mm Vikt: 349 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789174242102 (2011-06-28)

Macaron

Annie Rigg
Köp boken

Utgivningsdag: 2011-06-28
Recensionsdag: 2011-07-12

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

Elegant, läcker och utsökt – en fransk macaron är en fulländad godbit. Macarontrenden håller i sig, och blir till och med starkare. Alltfler faller handlöst för dessa små bakverk som tagit världen med storm. Håll en hallonmacaron mellan fingrarna och redan innan du har bitit igenom de magiskt frasiga, men ändå mjuksega kakorna, och sjunkit in i den mjuka fyllningen, har du förflyttats till ett bord utanför en tesalong i Paris.
Dessa delikata små underverk går att variera i det oändliga och är utmärkta både som present och samtalsämne. I denna bok får man först lära sig grundreceptetsteg för steg, och sedan är det bara att hämta inspiration från de olika kapitlens underbara smakkombinationer – frukt & blommor, kaffe, kola & choklad samt nötter, kryddor & och annat gott. Boken innehåller förstås alla traditionella recept – citron, choklad, hallon och pistage – men också moderna, lite ovanligare smaker som till exempel salt kola, jordnötssmör & hallon och choklad & passionsfrukt.
Vare sig det gäller den enklaste rosendoftande smakupplevelsen, eller den ultimata kokos- och mangofrestelsen, är dessa små bakverk så oemotståndliga att det aldrig räcker med att bara ta en enda. Och med hjälp av den här boken kan man nu själv baka hur många som helst.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2011-07-12 Genre: Mat & dryck Översättare: Cecilia Ljungström Originalutgåvans titel: Macarons Originalutgåvans utgivningsår: 2011 Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 64 Mått: 197 x 201 x 11 mm Vikt: 349 g Format (utgivningsdatum): Kartonnage, 9789174242102 (2011-06-28)