Baka matbröd med LCHF
ProvläsBeställ recensionsexemplar
Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum. Önskar du PDF-korrektur eller har frågor kontakta mediakontakten nedan.
Du har ännu inte behörighet att beställa böcker från detta förlag. Kontakta press@bonnierforlagen.se om du vill utöka din behörighet.
Vill du beställa recensionsexemplar?
Logga inUtgivningsdag: 2013-02-05
Recensionsdag: 2013-02-19
Mediakontakt: Charlotta Larsson
Nu kan alla som vill äta lågkolhydratkost och glutenfritt njuta av mjukt och saftigt matbröd. Och matbröd är precis vad det handlar om – bokstavligen. Både proteinhalt och näringsinnehåll blir nämligen föredömligt höga eftersom många av brödens bas består av ägg. En smörgås med exempelvis smör, en rejäl skinkbit och grönsaker blir därför ett mättande mellanmål, eller kanske en lättare lunch. Perfekt när man är hungrig och har ont om tid.
Och apropå tid … LCHF-matbröd har den enorma fördelen att de är snabba att baka. Man vispar helt enkelt bara ihop alltsammans och låter smeten svälla en stund. Sedan är det bara att forma och grädda.
Alla kan garanterat hitta sina favoriter bland dessa drygt 40 recept. Ljusa, mörka, mjuka och hårda matbröd. Fest- och vardagsbröd. Baguetter, knäckebröd, focaccia, pizza, smörgåstårta – allt finns här!
Mariann Andersson driver en populär blogg om kolhydratsnål matlagning och bakning: www. mariannslchf.se. Hon kom våren ut 2012 med boken Baka med LCHF – klassiska bakverk till fika och fest utan socker och gluten.
Detaljerad fakta
Recensionsdag: 2013-02-19 Genre: Livsstil, hobby och fritid Fotograf: Martin Skredsvik Formgivare: Pernilla Qvist Thema-kod: Mat och dryck Mått: 202 x 231 x 14 mm Vikt: 480 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174242904 (2013-02-05)