Öl - smakerna, hantverket, stilarna

Joel Linderoth, Darren Packman
Köp boken

Utgivningsdag: 2014-09-16
Recensionsdag: 2014-10-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Två av Sveriges kunnigaste ölkännare söker svaret på frågan: Världens bästa öl, vilket är det? I Öl – smakerna, hantverket, stilarna ger Joel Linderoth och Darren Packman dig kunskapen du behöver för att navigera bland alla olika ölstilar, utveckla din smak och hitta rätt öl till varje tillfälle. Ett öl består av malt, humle, jäst och vatten – men vad bidrar de olika ingredienserna egentligen med? Här berättar Joel och Darren om hur öl blir öl, får färg, fyllighet och smak genom bryggarens hantverkskunnande i valet av ingredienser. De guidar dig också i hur olika sorters malt och humle smakar så att du kan försöka hitta dem själv nästa gång du provar öl. Med stor kunskap presenterar de olika öltyper, framför allt hantverksöl, och tar dig med på en resa i den moderna ölvärlden – från uppfriskande tjeckisk pilsner till humlebesk amerikansk IPA och smakfylld svenskbryggd ale. De väljer också ut sina egna favoritöl inom de olika stilarna så att den som vill prova något nytt får tips om vad man kan börja med, och de berättar om en av de mest spännande ölkulturerna i världen idag – den svenska! Vilka lokala öl ska man leta efter? En initierad, personlig, kunnig, underhållande och bred ölbok i ordets rätta bemärkelse.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Daniel Ohlsson Formgivare: Lisa Zachrisson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 199 x 265 x 18 mm Vikt: 700 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243932 (2014-09-16)

Öl - smakerna, hantverket, stilarna

Joel Linderoth, Darren Packman
Köp boken

Utgivningsdag: 2014-09-16
Recensionsdag: 2014-10-07

Mediakontakt: Charlotta Larsson

Två av Sveriges kunnigaste ölkännare söker svaret på frågan: Världens bästa öl, vilket är det? I Öl – smakerna, hantverket, stilarna ger Joel Linderoth och Darren Packman dig kunskapen du behöver för att navigera bland alla olika ölstilar, utveckla din smak och hitta rätt öl till varje tillfälle. Ett öl består av malt, humle, jäst och vatten – men vad bidrar de olika ingredienserna egentligen med? Här berättar Joel och Darren om hur öl blir öl, får färg, fyllighet och smak genom bryggarens hantverkskunnande i valet av ingredienser. De guidar dig också i hur olika sorters malt och humle smakar så att du kan försöka hitta dem själv nästa gång du provar öl. Med stor kunskap presenterar de olika öltyper, framför allt hantverksöl, och tar dig med på en resa i den moderna ölvärlden – från uppfriskande tjeckisk pilsner till humlebesk amerikansk IPA och smakfylld svenskbryggd ale. De väljer också ut sina egna favoritöl inom de olika stilarna så att den som vill prova något nytt får tips om vad man kan börja med, och de berättar om en av de mest spännande ölkulturerna i världen idag – den svenska! Vilka lokala öl ska man leta efter? En initierad, personlig, kunnig, underhållande och bred ölbok i ordets rätta bemärkelse.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-10-07 Genre: Mat & dryck Fotograf: Daniel Ohlsson Formgivare: Lisa Zachrisson Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 160 Mått: 199 x 265 x 18 mm Vikt: 700 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243932 (2014-09-16)