Världens bästa mat

vinnare av Sveriges mästerkock 2014 Amir Kheirmand

Utgivningsdag: 2014-04-03
Recensionsdag: 2014-04-03

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

"Vad kan vara bättre än räkor frästa i kopiösa mängder vitlök och olivolja? Eller en sötsyrlig och het glasnudelsallad? Eller sötklibbiga colamarinerade revbensspjäll som bara faller av benet? Jag har uppnått en dröm, en milstolpe och ett mål. Jag har vunnit Sveriges mästerkock och får möjligheten att inspirera dig med världens bästa mat."Följ med Amir Kheirmand, vinnaren av Sveriges mästerkock, på en resa jorden runt. Ta del av de möten och kök som har inspirerat honom och hans matlagning. Låt dig förföras av det spanska köket som trollar fram fantastiska smaker på få ingredienser, det spännande thailändska köket med fräscha och heta asiatiska smaker och det amerikanska köket med mycket fett, sött och salt – extra allt av sådant som är så lätt att älska! Dessutom hans bästa såser och tillbehör samt mammas persiska kycklinglår. Det hela avslutas med den vinnande trerättersmenyn som tog Amir till seger. Förutom spännande recept och Amirs matfilosofi finns dryckestips till alla recept.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-04-03 Genre: Mat & dryck Fotograf: Frida Wismar Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Mått: 201 x 267 x 15 mm Vikt: 584 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243949 (2014-04-03)

Världens bästa mat

vinnare av Sveriges mästerkock 2014 Amir Kheirmand

Utgivningsdag: 2014-04-03
Recensionsdag: 2014-04-03

Mediakontakt: Bonnierförlagens Press

"Vad kan vara bättre än räkor frästa i kopiösa mängder vitlök och olivolja? Eller en sötsyrlig och het glasnudelsallad? Eller sötklibbiga colamarinerade revbensspjäll som bara faller av benet? Jag har uppnått en dröm, en milstolpe och ett mål. Jag har vunnit Sveriges mästerkock och får möjligheten att inspirera dig med världens bästa mat."Följ med Amir Kheirmand, vinnaren av Sveriges mästerkock, på en resa jorden runt. Ta del av de möten och kök som har inspirerat honom och hans matlagning. Låt dig förföras av det spanska köket som trollar fram fantastiska smaker på få ingredienser, det spännande thailändska köket med fräscha och heta asiatiska smaker och det amerikanska köket med mycket fett, sött och salt – extra allt av sådant som är så lätt att älska! Dessutom hans bästa såser och tillbehör samt mammas persiska kycklinglår. Det hela avslutas med den vinnande trerättersmenyn som tog Amir till seger. Förutom spännande recept och Amirs matfilosofi finns dryckestips till alla recept.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2014-04-03 Genre: Mat & dryck Fotograf: Frida Wismar Formgivare: Anders Timrén Thema-kod: Kokböcker Mått: 201 x 267 x 15 mm Vikt: 584 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174243949 (2014-04-03)