Desserter!

Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter Dorotea Malmegård
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-10-13
Recensionsdag: 2015-10-27

Mediakontakt: Marie Jungsand

Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble.

Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundidén är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-10-27 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Sebastian Wadsted Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 202 x 262 x 22 mm Vikt: 832 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245141 (2015-10-13)

Desserter!

Din steg för steg-guide till lyckade efterrätter Dorotea Malmegård
Köp boken

Utgivningsdag: 2015-10-13
Recensionsdag: 2015-10-27

Mediakontakt: Marie Jungsand

Gräddglass, äppelsorbet, bärpannacotta, chokladfondant, crème brûlée, sufflé, chiboust, vaniljbavaroise, rabarberkräm, citruscurd, chokladmousse, cheesecake, bärsås, maränger, jordnötsfras, havrecrumble.

Desserter! är boken som gör att du kommer att få restaurangklass på dina efterrätter. Det är en bok som pedagogiskt visar hur du sätter samman desserter med rätt smak, balans och textur. Här finns alla recept som du behöver för att enkelt kunna komponera en god avslutning på middagen. Och det är inte svårt. Grundidén är faktiskt lika enkel som god: Laga ett grundrecept och njut av det. Eller lägg till en, två eller tre andra komponenter som boostar grundreceptet smak och karaktär. Sött får gärna brytas av med surt eller salt, på samma sätt som mjukt får mötas med något krispigt i samma tugga. Steg för steg visar boken hur du kan kombinera smaker, konsistenser och inte minst hur du bygger upp en himmelskt imponerande efterrätt på tallriken. Desserter! är den enda efterrättsbok du behöver.

Ladda ner omslag

Ladda ner 3D-omslag

Detaljerad fakta

Recensionsdag: 2015-10-27 Genre: Mat & dryck Fotograf: Stefan Wettainen Formgivare: Sebastian Wadsted Thema-kod: Kokböcker Antal sidor: 176 Mått: 202 x 262 x 22 mm Vikt: 832 g Format (utgivningsdatum): Inbunden, 9789174245141 (2015-10-13)